GreeN Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Witam, dziś kiedy chciałem pograć w cs'a szukałem jakiś serwów i przez przypadek wlazłem na jakiś arabski i pozmieniało mi tutaj trochę, a mianowicie, gdy włączam cs to wiecie co jest po prawej stronie: -New game -Find game -Options -Quit. I teraz dodało mi 2 punkty i obojętnie co nie wybiorę to przerzuca mnie na serw ten arabski.. -.- Tylko, kiedy options wciskam to wyświetlają mi się opcje, a tak to klikam find game to od razu pokazuje mi się połączenie z serwem. Czy da się coś zrobić, czy muszę ściągać cs'a ? Proszę o pomoc !!!
paczek Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Ty ale ja mam po lewej opcje menu. googluj. */steamapps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike_polish/resource/ - steam X:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\resource - NS i wywal GameMenu
GreeN Posted June 9, 2011 Author Report Posted June 9, 2011 (edited) No ta po lewej ^^ Z rozpędu mi się pomyliło, zaraz wyjdzie, że nie rozróżniam stron xD Dobra znalazłem, ale ja tutaj mam 3 Game menu..: -game_menu.tga -GameMenu.res -game_menu_mouseover.tga. Teraz które ?! Czy może wszystkie ?! Edited June 9, 2011 by GreeN
GreeN Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 Wywaliłem ten .res i było dalej tak samo to wszystkie wyje.. wywaliłem i tylko na dole się zmieniło po lewej zamiast Counter Strike, to jest Half Life...
GreeN Posted June 11, 2011 Author Report Posted June 11, 2011 Patrzałem jeszcze na google co z tym zrobić... ale też nic nie dało to ściągnąłem cs'a v40 digital. I gram
Paj Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Usuń steama włącznie z cs całkowicie i zainstaluj ponownie (każdy jeden folder ma być usunięty Też miałem taki problem i takie proste rozwiązanie pomogło
grzybek77 Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Koles ma bana a ty mu odpowiadasz?
hulkster Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) rozwiązanie problemu zawsze się przyda +FleeSzzUuu Tak dla jasności i zasady trzeba odpowiedzieć, prędzej czy później Edited November 13, 2011 by FleeSzzUuu
Recommended Posts