Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem ściągnąłem se gre "Need for Speed hot pursuit" i chcialem se pograc ale trzeba bylo wpisac cd-keya ;/ patrzalem wszystkie na necie i nie dzialaly ;/.

Nastepnego dnia wszedłem na strone http://www.serials.ws/ w wyszukiwarce wpisałem "Need for Speed hot pursuit" i wyskoczyly mi takie tematy w ktorych byly keje i jak kej posował trzeba bylo wziasc tak jak nie to nie ,patrzalem wszystkie keje zaden nie pasował no to szukalem dalej i znalazlem takie cos ze 67% ludzi wzielo tak a w tym temacie bylo cos takiego "Skip the serial/activation and install the provided crack. Do not login into Autolog and have fun!" po polsku "Przejdź serial aktywacji i instalacji pod crack. Nie logować się do AutoLog i baw się dobrze!" to sie troche zdziwilem ze asz tyle osob wzielo ze pomoglo...

Jak ktos wie o co chodzi niech pomoże. :cool:

Posted

tak NFS to nie CS ale to również jest klasyk światowy - tak jak cs należy do zbioru gier wiecznie żywych! ja osobiście uwielbiam NFSa ale za Undergrounda 2! więc grzybku ja polecam U2, a jeśli wciąż uparłeś się na Hot Pursuita to wątpię byś znalazł odpowiedni cd-key. wszystkie w sieci z pewnością są zużyte. może kup gre albo weź Undergrounda 2 :D

Posted
Mam taki problem ściągnąłem se gre "Need for Speed hot pursuit" i chcialem se pograc ale trzeba bylo wpisac cd-keya ;/ patrzalem wszystkie na necie i nie dzialaly ;/.

Nastepnego dnia wszedłem na strone http://www.serials.ws/ w wyszukiwarce wpisałem "Need for Speed hot pursuit" i wyskoczyly mi takie tematy w ktorych byly keje i jak kej posował trzeba bylo wziasc tak jak nie to nie ,patrzalem wszystkie keje zaden nie pasował no to szukalem dalej i znalazlem takie cos ze 67% ludzi wzielo tak a w tym temacie bylo cos takiego "Skip the serial/activation and install the provided crack. Do not login into Autolog and have fun!" po polsku "Przejdź serial aktywacji i instalacji pod crack. Nie logować się do AutoLog i baw się dobrze!" to sie troche zdziwilem ze asz tyle osob wzielo ze pomoglo...

Jak ktos wie o co chodzi niech pomoże. :cool:

Możesz napisać to samo, tylko tym razem, po polsku?

Posted (edited)

Mam gre,odpalam chcem zagrac ale musze wpisac Keja i sie pytam czy moge to jakos pominac w sesnie tego keja bo podobno tak sie da.

P.S-Ksw wszystkie częśći przeszedłem ;]

Edited by grzybek77
Posted

Hmm... czasami jest tak, że jeśli pobrałeś złą wersje to nic Ci nie pomoże.

Jaką masz dokładnie wersje?

Bo ja miałem ten sam problem z TDU2 ale wystarczyło ściągnąć wersje bez patchów

i działało bez problemu ;)

Posted

Need For Speed taka mam wersje :cool:

Przejdź serial aktywacji i instalacji pod crack. Nie logować się do AutoLog i baw się dobrze!" nie moge tego zrozumiec ;/

P.S Kreator masz linka do dobrego cracka ? ;D