8ElendiR8 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Witam.Na serwerze COD MOD pojawiałem się prawie codziennie, czasem co trzy dni.Często,gdy wchodziłem na serwer nie było nikogo, więc czekałem chwilę i zaraz wychodziłem. Aż tu pewnego dnia(nie pamiętam dokładnie) wchodzę i nie ma mojego 104 poziomu. Nie wiem co się z nim stało.Na serwerze pojawił się admin TaczMajEs więc go pytam, czy jest możliwość odzyskania 104 lvl. Odpowiedział, że jak mnie długo nie było to nic z tego.Powiedziałem mu,że ja jestem prawie codziennie na serwerze. Powiedział,ze może to łatwo sprawdzić.Czekam ponad 2 tygodnie i dalej poziomu nie ma. Proszę adminów o zainteresowanie się moją sprawą.Chciałbym odzyskać poziom. Nie wiem czy to dobry dział. Edited July 17, 2011 by 8ElendiR8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ElendiR8 Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Nie ma żadnego admina? Czy już zwykły gracz jest nie ważny?Ktoś zainteresuje się moja sprawą, czy lepiej nieć to w nosie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Pokaz jakiegos screena z gry z dowodem ze miales 104 pozio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ElendiR8 Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 No niestety nie mam nic takiego, lecz niektorzy ludzie wiedza ze mialem ten poziom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 przykro mi bez screena nie bedzie przywrócenia levelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ElendiR8 Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Mnie nie interesują zdjęcia. A skąd ja miałem wiedzieć, że zajdzie taka sytuacja? Miałem poziom i chciałbym go dalej mieć. Wkońcu ja go nabijałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts