NetroMike Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 W tym temacie, możecie pisać kawały jakie znacie. Jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie? Odpowiedź: Nauczycielka, bo: 1. ma klasę 2. ma okres dwa razy do roku 3. stawia pałę w dwie sekundy 4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy
Avaj Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 TheGames.pl - bezcenny za wszystko inne zap?acisz kart? Maestro! http://www.demotywatory.pl/komentarze/1720#komentarze
Johny_K MadaFaka Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 i huuu tey... jak przeczytałem kawał permala to nie mogłem i śmiałem się przez 5min bez przerwy.
hulkster Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Donald Tusk i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce by promować swoją partię. Pewnej nocy, jechali przez wieś i przed samochód wyskoczyła im świnia. Potrącili ją i zabili. Donald chciał się unieść honorem i kazał kierowcy znaleźć wieśniaka który był jej właścicielem by pokryć czy zrekompensować stratę. Kierowca ruszył szukać - nie wracał po godzinie, po trzech i dopiero po 6 godzinach z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu. - Mój Boże, co ci się stało? Pobili cię?! - pyta Tusk. - Nieee, gdzie tam... - odpowiada kierowca. - Znalazłem dom tego rolnika. Zapukałem, do drzwi i opowiedziałem, co się wydarzyło. Rolnik rzucił mi się na szyję, dał mi swoje najlepsze wino, jego żona najlepszy obiad jaki jadłem, a ich 19 letnia córka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy. Najlepsze jest to, że cała wieś nazywa mnie teraz bohaterem ! - Nie wierzę... Dziwny ten naród... - mówi Tusk. - Ale co ty im dokładnie powiedziałeś? - Że jestem kierowcą Donalda Tuska i zabiłem świnię.
rudy024 Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Dzwoni dziadek do burdelu i mówi: - Poproszę dziwkę... - Czy ma być niska czy wysoka? - Dla mnie to bez różnicy bo nie mam nóg. - A ma mieć małe cycki czy duże? - Dla mnie to bez różnicy bo niem rąk. - A ch... pan ma? - A jak pani myśli czym wykręciłem numer telefonu?
Recommended Posts