NetroMike Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 W tym temacie, możecie pisać kawały jakie znacie. Jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie? Odpowiedź: Nauczycielka, bo: 1. ma klasę 2. ma okres dwa razy do roku 3. stawia pałę w dwie sekundy 4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolezanka Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Heh.Fajny byl ten kawa?.Ok to teraz m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 TheGames.pl - bezcenny za wszystko inne zap?acisz kart? Maestro! http://www.demotywatory.pl/komentarze/1720#komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 uwaga, b?dzie kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 i huuu tey... jak przeczytałem kawał permala to nie mogłem i śmiałem się przez 5min bez przerwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Donald Tusk i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce by promować swoją partię. Pewnej nocy, jechali przez wieś i przed samochód wyskoczyła im świnia. Potrącili ją i zabili. Donald chciał się unieść honorem i kazał kierowcy znaleźć wieśniaka który był jej właścicielem by pokryć czy zrekompensować stratę. Kierowca ruszył szukać - nie wracał po godzinie, po trzech i dopiero po 6 godzinach z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu. - Mój Boże, co ci się stało? Pobili cię?! - pyta Tusk. - Nieee, gdzie tam... - odpowiada kierowca. - Znalazłem dom tego rolnika. Zapukałem, do drzwi i opowiedziałem, co się wydarzyło. Rolnik rzucił mi się na szyję, dał mi swoje najlepsze wino, jego żona najlepszy obiad jaki jadłem, a ich 19 letnia córka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy. Najlepsze jest to, że cała wieś nazywa mnie teraz bohaterem ! - Nie wierzę... Dziwny ten naród... - mówi Tusk. - Ale co ty im dokładnie powiedziałeś? - Że jestem kierowcą Donalda Tuska i zabiłem świnię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy024 Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Dzwoni dziadek do burdelu i mówi: - Poproszę dziwkę... - Czy ma być niska czy wysoka? - Dla mnie to bez różnicy bo nie mam nóg. - A ma mieć małe cycki czy duże? - Dla mnie to bez różnicy bo niem rąk. - A ch... pan ma? - A jak pani myśli czym wykręciłem numer telefonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts