MisTery Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od nietypowego bana MisTery Data otrzymania kicka\bana: nie wiem Godzina: j/w Nick Admina wręczającego: j/w Uzasadnienie kicka\bana: no recoil Treść odwołania: Witam, dzisiaj miałem chętkę na granie na serwerze war3ft. Wbijam na Serwery wiaderko i szukam . Znalazłem wasz serwer, próbuję wbić a tu ban :/ Nie wiem skąd on się wziął ale mamy z tym typem takie samo ip. Proszę o odbanowanie jeżeli jest to możliwe . Dowód uzasadniający odwołanie: z konsoli wpis - [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : .QAZ [AMXBANS] Reason : ' no recoil ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 217.97.247.13 ' [AMXBANS] ======================================= Edit - Oczywiście gram steam Edited August 9, 2011 by MisTery dodanie
Recommended Posts