absurdksc Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 data : 29.08.11 godzina 14:18 admin : fleszu Gracz : ABsurD Hehehe wiec fleszu zbanowales mnie bo co? nie rozbroilem paki na eldorado to mi dales kicka pozniej ci napisalem ze server 4fun/ffa czyli za to sie nie kickuje ... Rozumie jest regulamin ale to nie jest TP !!! zeby za to dawac kicka i jeszcze pozniej nawet cie nie obrazilem i dales mi bana na 10h?? ja czekac nie bede na UB w prosty sposob sie pożegnam Dzieki za gre na servie i pozdrawiam prawdziwych graczy !! Miło bylo nawet server sie udalo reaktywowac żegnam !! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'ogarnij, placzesz po stracie adma ?' [AMXBANS] Czas: '10 godzin' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:43224358' [AMXBANS] Twoje IP: '193.33.125.234' [AMXBANS] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 jesteś fujara, gdybyś nie napisał "wal się" to byś bana nie dostał. tyle i skończyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absurdksc Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 wal sie ? hahaha to dla ciebie obraza poprostu nie chcialem napisac czegos mniej miłego po 2 co ma wal sie do mojego admina? po 3 nie chce mi sie opisywac twojego zachowania ale powiem wprost myslisz ze jestes bogiem na servie? gorsze kurwy leca i cicho siedzisz pacanie teraz to mam wyjebane na cb i na TG pozdrawiam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) pacan to może cie zrobił parówo. miałeś być taki ogarnięty a okazałeś się dupa, nie umiesz ogarnąć serwera a strasznie chcesz pokazać jaki jesteś wspaniały. co ma do tego twój 'admin' ? to że czujesz się obrażony bo Ci go zabrałem. do graczy strasznie się chwaliłeś "za godzinę będę miał z powrotem" - odzyskałeś ? - Banujesz bezpodstawnie - Nie kręcisz dem - Wyzywasz graczy - Grozisz im Gdy poprosiłem o demo pewnego gracza powiedziałeś że "nie będziesz specjalnie dla mnie wysyłał" i "przecież się nie odwołał to po co" przykładowa sytuacja z Bixterem -> wyzywasz go od "pizdy" gdy ci coś odpowiedział zapytałeś mnie czy możesz go zbanować za "pyskowanie". odpowiedziałem że nie... następna runda Bixter dostał ss i perma. W tej sytuacji ty okazałeś się większa pizdą . i uwaga ! teraz na koniec słowa tego czuba po odebraniu uprawnień "ten serwer dzięki mnie znów ma graczy" i jeszcze jedno pedale : ABsurD: a huj z tym jebanym TG ;pABsurD: nie gram juz tam wogole ABsurD: i 10 osob biore ABsurD: ale co mam zrobic? zaplacic 2 raz ABsurD: chyba ich pojebalo ABsurD: a nie bede sie klucil o 20 zł niech sobie w dupe wsadzi ABsurD: jeszcze mi bana dal ABsurD: szmaciarz ABsurD: czekam co na forum odpisze A więc pozdrowienia od TG pizdeczko Edited August 29, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 a gdzie ci edytowałem pedrylu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Żegnaj cioto ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Nie wiem Revo jak Wy za sobą przepadaliście, jednak, moim zdaniem .. pewnie, nie było źle. Teraz po stracie admina i banie - jedziesz po kolesiu. Nie wiem czy chcesz się komuś podlizać, czy nie. Nie wiem, nie osądzam. Ja kolesia nie znałem a znam Flesza i wiem, że banów za damski **** nie daje. Tak samo jak sobie nie wymyśla. Jeśli Fleszyński odebrał mu admina - to znaczy, że miał ku temu powody. Teraz koleś grozi, że zabierze "swoich" graczy .. Ba, mało tego, mówi, że reaktywował serwer .. Krótko mówiąc, niech s*****ala, TG bez niego nie zginie. Tyle, ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Raczej było źle. ;d Myślałem, że zmieni swoje zachowanie , jak dostanie adma, ale się pomyliłem... Jak widać było jeszcze gorzej ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Daj adres a na pewno z Fleszem wpadniemy na piwo :> rozkręciłeś serwer ? ciekawe a może dlatego są gracze w w zeszłym miechu poszło ok 800 zł na reklamę TG ? ale nie, na pewno Twoje bany z dupy przyciągnęły graczy więc Twoją 20-stką właśnie wytarłem sobie biurko Jak taki młot jak ty banuje gracza, który tu pierwszy raz gra, na pewno wróci... Mój kolega z roboty mówi "Ty, wszedłem na Twój serwer i dostałem perma" i co, sprawdzam, i widzę ze to Ty mu dałeś. Nie masz o tym zielonego pojęcia. Jesteś jak te małe śmieszne pieski, szczekasz za plecami Dałem Ci także perma na forum bo nie mam czasu ani chęci czytać Twoich gniotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Nie powiem: a nie mowiłem?! Nigdy go nie 'Lóbiałem' Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 I tak to byłą pała za freeko dostałem perma ze screenami. Chciał mi udowodnić że niby..... jest kimś na serwie, a tak naprawde on był, jest i będzie pała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 I tak to byłą pała za freeko dostałem perma ze screenami. Chciał mi udowodnić że niby..... jest kimś na serwie, a tak naprawde on był, jest i będzie pała. To o Fleszu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 absurd ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Dobrra. zamykom. bo to zla kobieta byla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts