Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

data : 29.08.11

godzina 14:18

admin : fleszu

Gracz : ABsurD

Hehehe wiec fleszu zbanowales mnie bo co? nie rozbroilem paki na eldorado to mi dales kicka pozniej ci napisalem ze server 4fun/ffa czyli za to sie nie kickuje ...

Rozumie jest regulamin ale to nie jest TP !!! zeby za to dawac kicka i jeszcze pozniej nawet cie nie obrazilem i dales mi bana na 10h?? ja czekac nie bede na UB w prosty sposob sie pożegnam Dzieki za gre na servie i pozdrawiam prawdziwych graczy !! Miło bylo nawet server sie udalo reaktywowac żegnam !!

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'ogarnij, placzesz po stracie adma ?'

[AMXBANS] Czas: '10 godzin'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:43224358'

[AMXBANS] Twoje IP: '193.33.125.234'

[AMXBANS] =======================================

Posted

wal sie ? hahaha to dla ciebie obraza poprostu nie chcialem napisac czegos mniej miłego

po 2 co ma wal sie do mojego admina? po 3 nie chce mi sie opisywac twojego zachowania ale powiem wprost myslisz ze jestes bogiem na servie? gorsze kurwy leca i cicho siedzisz pacanie teraz to mam wyjebane na cb i na TG pozdrawiam !!!

Posted (edited)

pacan to może cie zrobił parówo.

miałeś być taki ogarnięty a okazałeś się dupa, nie umiesz ogarnąć serwera a strasznie chcesz pokazać jaki jesteś wspaniały. co ma do tego twój 'admin' ? to że czujesz się obrażony bo Ci go zabrałem. do graczy strasznie się chwaliłeś "za godzinę będę miał z powrotem" - odzyskałeś ?

- Banujesz bezpodstawnie

- Nie kręcisz dem

- Wyzywasz graczy

- Grozisz im

Gdy poprosiłem o demo pewnego gracza powiedziałeś że "nie będziesz specjalnie dla mnie wysyłał" i "przecież się nie odwołał to po co"

przykładowa sytuacja z Bixterem -> wyzywasz go od "pizdy" gdy ci coś odpowiedział zapytałeś mnie czy możesz go zbanować za "pyskowanie". odpowiedziałem że nie... następna runda Bixter dostał ss i perma.

W tej sytuacji ty okazałeś się większa pizdą .

i uwaga ! teraz na koniec słowa tego czuba po odebraniu uprawnień

"ten serwer dzięki mnie znów ma graczy"

i jeszcze jedno pedale :

ABsurD: a huj z tym jebanym TG ;p

ABsurD: nie gram juz tam wogole

ABsurD: i 10 osob biore

ABsurD: ale co mam zrobic? :D zaplacic 2 raz

ABsurD: chyba ich pojebalo

ABsurD: a nie bede sie klucil o 20 zł niech sobie w dupe wsadzi

ABsurD: jeszcze mi bana dal

ABsurD: szmaciarz :P

ABsurD: czekam co na forum odpisze

A więc pozdrowienia od TG pizdeczko

Edited by FleeSzzUuu
Posted

Nie wiem Revo jak Wy za sobą przepadaliście, jednak, moim zdaniem .. pewnie, nie było źle. Teraz po stracie admina i banie - jedziesz po kolesiu. Nie wiem czy chcesz się komuś podlizać, czy nie. Nie wiem, nie osądzam.

Ja kolesia nie znałem a znam Flesza i wiem, że banów za damski **** nie daje. Tak samo jak sobie nie wymyśla. Jeśli Fleszyński odebrał mu admina - to znaczy, że miał ku temu powody.

Teraz koleś grozi, że zabierze "swoich" graczy .. Ba, mało tego, mówi, że reaktywował serwer .. Krótko mówiąc, niech s*****ala, TG bez niego nie zginie.

Tyle, ode mnie.

Posted

Daj adres a na pewno z Fleszem wpadniemy na piwo :>

rozkręciłeś serwer ? ciekawe

a może dlatego są gracze w w zeszłym miechu poszło ok 800 zł na reklamę TG ?

ale nie, na pewno Twoje bany z dupy przyciągnęły graczy

więc Twoją 20-stką właśnie wytarłem sobie biurko

Jak taki młot jak ty banuje gracza, który tu pierwszy raz gra, na pewno wróci...

Mój kolega z roboty mówi "Ty, wszedłem na Twój serwer i dostałem perma"

i co, sprawdzam, i widzę ze to Ty mu dałeś. Nie masz o tym zielonego pojęcia.

Jesteś jak te małe śmieszne pieski, szczekasz za plecami

Dałem Ci także perma na forum

bo nie mam czasu ani chęci czytać Twoich gniotów

Posted

I tak to byłą pała za freeko dostałem perma ze screenami. Chciał mi udowodnić że niby..... jest kimś na serwie, a tak naprawde on był, jest i będzie pała.

Posted
I tak to byłą pała za freeko dostałem perma ze screenami. Chciał mi udowodnić że niby..... jest kimś na serwie, a tak naprawde on był, jest i będzie pała.

To o Fleszu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...