hulkster Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Witam to ja, Wasz BÓG jak już zauważyliście, bądź dopiero lookniecie na serwerze zostało zresetowane doświadczenie postaci (XP) dodatkowo został (jak narazie czasowo) wyłączony Bank (bank_menu) (nie miał by sensu reset xp,gdyby każdy miał po kilka mln w banku) jak się dochapiemy 10 lev bądź uda się wyzerować kasę w banku bank zostanie odpalony ponownie. Pozdrawiam BÓG ps Nie zapominajcie się modlić ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Szczęść BOŻE! Dobrze że był ten reset, może więcej nowych dołączy Amen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Szczęść BOŻE! Dobrze że był ten reset, może więcej nowych dołączy Amen. qwa nie podoba mi się że z wiary katolickiej robicie sobie szopke ... warn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 qwa nie podoba mi się że z wiary katolickiej robicie sobie szopke ... warn. zaprawde powiadam wam madrze mowi... wiara czy nie trzeba miec troche dystansu do wszystkiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 to tak w ramach wyjasnien oczywiscie sciagnac offtopa " Słowo "amen" jest także używane jako zwrot w rodzaju "niech tak będzie"." .... "Na Bliskim Wschodzie termin ten pierwotnie oznaczał potwierdzenie przysięgi żołnierskiej (Asyria) - odpowiednik dzisiejszego "tak jest", "rozkaz" lub "wykonam"." źr:wikipedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Avaj, że tak powiem .. ja nie jestem arabem, że za Boga zabije. Ty też nim nie bądź, z tymi ludźmi się gadać nie da. Są to fanatycy, ja mam religie, a bardziej kościół .. niżej w hierarchii niż inne rzeczy, bo po prostu znam dobrze historię kościoła i jego czynów, więc nie zakazuj mi pisać "Amen" lub "Szczęść Boże" .. zresztą, nie napisałem tego żeby jakoś specjalnie kogoś urazić, tylko po prostu tak się ładnie przywitałem. Jeśli ktoś poprosi o kasę którą dostanie i odpowie "Bóg zapłać" to dostanie w mordę czy co, bo nie powinien żartować z religii? Niech każdy wieży w co chce i z szacunkiem do innych, mi się wydaje że jakoś tego szacunku nie naruszyłem. Bez przesady .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 tak dla wyprostowania słowo "Amen" znaczy w wolnym tłumaczeniu "wieżę" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts