Qu!ck.-hoOt Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Data: 11-01-2010 Godzina: 16:33 Nick Admina wręczającego: Maj-a Uzasadnienie kicka\bana: wh i spadaj Treść odwołania: Cóż dostałem bana za wh, a chciałbym podkreślić że NIGDY nie używałem żadnych wspomagaczy do csa. Mapa na której dostałem niespodziankę od Maj-a to aim_map. Wystarczy tam dobry dobór rasy i rozpoznanie ras przeciwnika i można wnioskować strzelając przez ściany gdzie się chowa przeciwnik. Tak więc proszę o odbanowanie gdyż nie posiadam niedozwolonych wspomagaczy. Dowód uzasadniający odwołanie: Niestety nic takiego niemam. Nie przypuszczałem nawet że jestem podejrzany o wh, ale jeśli dobrze myślę Maja ma demko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 wg mnie quick shoot czysty (kiedyś nawet się upewniałem pytając flesha), więc unban powinien być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Czysty czy nie czysty ja bym obejzal demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Też bym chętnie demo oglądnął. A rzekomo Maj-a ma takie ;p Co do Quicka to każdy chyba potwierdzi jego wypowiedź dobór rasy to podstwa Ja tam jestem za un Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Takie pytanie : - Zostanie zastosowane jakieś postępowanie wobec gracza?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 unban do czasu wrzucenia demo ktore potwierdzi wucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts