Reder Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Nick:Reder Wiek:17 niedlugo 18 Steam_ID:Brak Staż w CS: ponad 8 lat bylem juz duzo razy admem ;] Datę rejestracji na forum:jest to moj pierwszy dlatego ze ukradli mi konto niestety mialem tam ponad 43 posty Od kiedy u Nas grasz - od 2 miesiecy Powód ubiegania się o Admina: jest zero adminow wgl nie ma, czity sa caly czas jestem ogarniety i sprawiediwy Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby:jestem ogarniety i sprawiediwy i znam bardzo dobrze amx Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) :W miare Mozliwosci Nie ma nikogo na adma wiedz nadchodze xD prosze o wyrozumialosc
hulkster Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 jakie Ci konto ukradli, to sprawdzę sobie
Reder Posted September 29, 2011 Author Report Posted September 29, 2011 a i chcialem jeszcze dodac ze to jest jeden z naj warcraft tylko brak admow i ze jestem mniej wiecej z 5/6 godz na serwie czasami nocki
Reder Posted September 29, 2011 Author Report Posted September 29, 2011 tk jak mowilem okradli mi konto ;]
Recommended Posts