Yo-s4- Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) Tytuł Tematu:Prośba o odwołanie bana Data otrzymania kicka\bana:23-01-2010 Godzina: 12:10 Nick Admina wręczającego: Maj-a (FleeSzzUuu) Uzasadnienie kicka\bana: za tp Treść odwołania: proszę o odwołanie ponieważ dopiero co wszedłem na serwer i grałem nieumarłym w dodatku na mapie de_dust2 Dowód uzasadniający odwołanie: AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You have 6 hours left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : Yo [s4] [AMXBANS] Reason : ' za tp ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 29859303 ' [AMXBANS] Your IP : ' 82.177.23 Edited January 23, 2010 by FleeSzzUuu
FleeSzzUuu Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) Wyżej poprawiłem to co trzeba i już tłumacze. Nick Admina wręczającego: Maj-a (FleeSzzUuu) - Ja chciałem Cię zbanować a akurat Maja była na serwerze. You have 6 hours left on your ban. - Przemyślałem i stwierdziłem ze przedłużę. BAN - Wczoraj albo przedwczoraj grając na aim_map z teleportowałeś się na respa przeciwnika, nie wiesz o co chodzi i udajesz zaskoczonego bo przecież nie było żadnego admina na na serwerze. A jednak. Edited January 23, 2010 by FleeSzzUuu
Yo-s4- Posted January 23, 2010 Author Report Posted January 23, 2010 Masz racje lecz nie wiem czy zbanowałeś osoby które waliły z respa ??
FleeSzzUuu Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Jeszcze nie bo do tej pory nie pokazały się na serwerze. Ale o to się nie martw.
Yo-s4- Posted January 23, 2010 Author Report Posted January 23, 2010 dobrze a więc sprawa zamknięta (chciałem edytować ale nie wiem czy byś zobaczył)
hulkster Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 ludzie jestescie stalymi graczemi wiec nie miejcie pretensji ze dostajecie bana jak widzicie ze regulamin jest lamamy nie oznacza to ze mozecie tez lepiej chyba powiadomic kogo trzeba,jest nas wielu niestety bany dla starych graczy moga byc dluzsze,czemu proste zasady bardzo dobrze powinniscie znac
Recommended Posts