Adrom22 Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Chciałbym zgłosić skargę na admina z powodu: -Nie dawno dostałem bana nie wiem nawet za co bo dalej nie dostałem odpowiedzi -Przedwczoraj rownież dostałem bana kolejny raz nie wiem za co wszedłem i odrazu ban -Dzisiaj za to ,że podobno lamie chociaż dopiero wszedłem na cs'a nie grałem nawet 1 minuty zabiłem kogoś i za chwile ban oczywiście Wszystko zdarzyło się o godzinie 17:50 Jak coś nazywam się DragonsmagsPl
FleeSzzUuu Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 -jak pudzian ma to wrzuci demko twoje bany są za czitowanie a kazdy nastepny za to ze wchodzisz na aktywnym
Adrom22 Posted October 8, 2011 Author Report Posted October 8, 2011 Dzisiaj i ostatnio wchodziłem bez czitów wcześniej czitowałem jak sie wkurzyłem jak mnie mariusz zabil odziwo przez sciane wiec teraz i ostatnim razem nie wiem za co te bany ...
Rebel Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Fleszu Ci tłumaczy ! Skoro raz dostałeś perma to będziesz go dostawał za każdym razem jak pojawisz się na serverze. Do tego pierwszy bana dałem Ci ja i nie przypominam sobie, żeby Pudzian był wtedy na serverze. Jak sam się przyznałeś czitowałeś, żal i ubolewanie nic już nie pomoże. Chyba, że zdecydujesz się na zakup steam, wtedy mogli byśmy Ci wybaczyć i zaufać jeszcze raz.
Adrom22 Posted October 9, 2011 Author Report Posted October 9, 2011 Tak tylko na tym serwie kurde doslownie wszyscy maja wallhacka czy cos w tym stylu i nie dostaja bana normalnie zajebisty serwer jak mialem steama to tez mialem wallhacka wiec to nie jest tak ze jak masz steama to nie masz cheatow .......
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Robilem Ci ss'y a Ty ich nie wrzuciles. UB nie bedzie, milego dnia.
Adrom22 Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 (edited) Jestem pedałem Edited October 11, 2011 by Raca
Recommended Posts