Tenshi Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) Data otrzymania kicka\bana: 23 stycznia 2010 roku. Godzina: ok 11:00 Nick Admina wręczającego bana: Johny_Killer Treść: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned nick : Tenshi [AMXBANS] Reason : ' | Tenshi Jeszcze pare dni ' [AMXBANS] =============================================== Oczywiście nie wiedziałem o co chodzi, wiec spytałem Majki, która potwierdziła, iż bana otrzymałem po raz kolejny od Johnnego. Tym razem za obrazę. Co dziwne, w poprzednim temacie publicznie przeprosiłem. ( 4 post 2 akapit ) http://forum.thegames.pl/%5Bwar3ft%5D-skargi-i-odwo%B3ania/462-skarga-na-admina-johny_killer.html Edited January 23, 2010 by Tenshi
hulkster Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 odbanowany nie obrazamy adminów ani innych graczy (pisze ogolnie)
Johny_K MadaFaka Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) Dobra Tenshi gdybym teraz napisał tak (cytuje, nie mam zamiaru obrazić): "Jesteś głupim frajerem, który gówno wie o życiu, cwaniak przez kompa a w realu to jedyne co możesz mi zrobić to laskę obrobić" a pod tym napisał Przepraszam, to by oznaczało że nic nie zrobiłem? Ja się nie chce z Tobą kłócić mam tylko zamiar wyjaśnienia tej sprawy. Obraza była więc jakaś kara chyba też powinna być, ban był tak jak obiecałem tyle że mniejszy, przeczytaj Twoje odwołanie jeszcze raz do końca to zobaczysz że napisałem że dostaniesz bana za obrazę na tydzień. Poza tym cała wina została Ci przyznana, (już o to nie chodzi ale) strzał z respa był. Jeszcze jednego zachowania nie rozumiem cokolwiek Ci się stanie ban nie ban, kick czy cokolwiek innego to Ty piszesz do adminów nie tych co trzeba. Powinieneś się do mnie zwrócić, nie rozumiem Twojego zdziwienia że dzisiaj bana wyrwałeś przecież Cię ostrzegałem. Piszesz do Maji, Thermala i Bóg wie do kogo jeszcze i jedyne co robisz to zawracasz Im(za przeproszeniem) dupe. A Twoje przeprosiny i wszystkie wypowiedzi były przez Ciebie ironizowane tzn. te Twoje głupie minki ":) ;] ;P" świadczą o tym że nie masz szacunku do tego z kim rozmawiasz bo: "Przepraszam Bardzo" a "Przepraszam xD, ;P" lub "sry ;P" się różnią i to o wiele. Ja już zakończyłem ten temat, sprawa jest wyjaśniona i bana nie ma. Edited January 23, 2010 by Ynex
Recommended Posts