Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witajcie, Z tej strony BanY, Myślę, że mnie pamiętacie, po tej aferze ze mną w roli głównej.

A więc do rzeczy, po długich rozmyśleniach, i sugestiach, postanowiłem napisać ten temat.

Chciał bym prosić o Unbana, żałuje tego co zrobiłem, co powiedziałem, komu naubliżałem.

Zmądrzałem i chciałem, byście mi dali ostatnią szanse. Z mej strony Obiecuję, że więcej to się nie powtórzy.

Z góry Dzięki za pozytywne rozpatrzenie mej skromnej prośby. I dodam, że żałuje mych czynów :]

http://forum.thegames.pl/sprawy-organizacyjne/1999-sprzedawczyk.html

Stary Temat, z całą aferą, jak by ktoś zapomniał

Pozdrawiam ~BanY

Posted

na pewno Fleszu się wypowie

faja - naprawdę nie w każdym temacie się musisz wypowiadać

tym bardziej, że tego czasu jeszcze nie było Cie z nami, wiec zostaw tego typu

tematy na rozważanie osobą będącym z TG w tym czasie

Posted

Nagrabiłeś sobie a odkupienie win jest zawsze trudne i bolesne więc jeśli nawet dalibyśmy Ci szansę to Twoje odkupienie nie będzie łatwe....

(To co zrobiłeś było perfidne)

Posted

Sorry że to powiem ale jeśli te foty z poprzedniego tematu są naprawdę twoje to za samą "twarz" bym ci nie dał unb ;D ale tak na poważnie to poza tym incydentem to raczej nic do ciebie nie miałem więc trudno mi się wypowiedzieć w tej sprawie ;/

Posted
Chciałem Zaznaczyć, że najbardziej mi zależy na wypowiedziach, Flesza, Racy, I Tacza, bo Ich Najbardziej chyba Uraziłem i naubliżałem.

tu widać ze nadal nie wiesz o co chodzi

Posted

Aaaaa, no dobra .. czekamy na przeprosiny DEN'a.

Thermal, jest jakiś konkurs na TG (w stygu wygraj Ferrari, że tak wszyscy skruchę okazują?)