Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witam.

Chciałbym tu przedstawić głupotę pani admin o nicku "Maj-a", a więc tak:

Mapa: aim_crazyjump

Powód: brak

i dostałem kicka za nic..

Dziś dostałem bana na tydzień, za to że powiedziałem jaka ona jest.. Piszę to po to że dla mnie jest to przegięcie. Byłem na thegames wcześniej niż ona pomagałem w rozkręcaniu serwera i byłem adminem i nie było żadnej skargi na mnie, i sporo graczy może potwierdzić że byłem dobrym adminem, i chciałbym z tej strony uświadomić nie którym z kim mają do czynienia.

Pozdrawiam.

Posted

Pomagajac rozkrecic serwer nie upowaznia Cię to do obrazania innych ludzi na serwerze

szczegolnie admina. Byles adminem, nie bylo skargi teraz nie jestes i okazuje sie jaki potrafisz być

a przybnebiajace jest to ze uwazasz sie za kogos kto jest bardzo wplywowy na tym serwerze.

Mówiłeś że "postarasz się zebym straciła admina"... za kicka ... ciekawe.

Kolejną przygnębiającą sprawą dotyczącą Ciebie jest to że ty i reszta serwerowych macho robi jakies podchody do jednej dziewczyny i mysli ze jest jedyny.

Posted

Widzę że Ci ciśnienie skoczyło i nic z sensem nie napisałaś, a i zapomniałem dodać jednego tego dnia co ja wyrwałem kicka to koleś mnie obrażał a Ty nic więc nie wytrzymałem i Ci wygarnąłem że się nie nadajesz i tyle! Nie raz ludzie biegają po innych adminów bo Ty nic nie robisz!

Posted (edited)

Mogłeś powiedzieć, że jestes obrażany albo zrobić ss i na forum złożyć skargę, jeśli ktoś gra nie widzi co pisza "umarlaki", a to mogło być właśnie w takiej sytuacji. Rozkręcając forum i będąc od początku powinieneś wiedzieć co się robi w takich sytuacjach . Ps z tego co wiem też Ci ciśnienie skacze bo przekazujesz mi przez Netro , że "już mi odpisałeś i czekasz"... żałosne.

Edited by Maj-a
Posted

Bo nie mam zamiaru czekać do jutra aż łaskawie odpiszesz, z tego co wiem to widziałaś to więc już nie ściemniaj! Ale zresztą z kim ja dyskutuje, Nara.

Posted

Jak dla mnie sprawa nie została wyjaśniona. Fanat zapytał za co dostał kicka z 10 razy a Ty jeszcze mu nie odpowiedziałaś, zamiast się przyznać do błędu i przeprosić Ty wolałaś go unikać, nie dziwie się mu że wybuchnął gniewem. Poza tym jak jeszcze nie miałem admina i Ci mówiłem że "ktoś coś" to Ty nawet się nie pofatygowałaś aby go zobaczyć(a chodziło mi o łamanie zasad typu HE na aim czy awp). Nie słuchałaś i musiałem robić screeny grając nawet wtedy gdy adm był na serwerze czyli Ty. Radził bym otworzyć skargę i wyjaśnić sprawę do końca. A to co piszesz o "pewnej" lasce jest żałosne... (czysta zazdrość)

Posted

A jak dla mnie tak.

Ale zresztą z kim ja dyskutuje, Nara.
- wyraźnie skończył "dyskutować"

Nawet jeśli popełniła ten błąd i było jej głupio Fanatyk jako były admin (doświadczony, pewnie dłużej z uprawnieniami niż Maj-a) powinien jakoś się zachować już nie mówię że jako do admina tylko chociaż by do kobiety. A jego poniosły emocje i efektem tego było wrzucanie jej od najgorszych. Jeśli waszym zdaniem jest taka zła, nie nadaje się żeby mieć uprawnienia bo nie wie co trzeba robić Fan powinien dać sobie spokój i powiedzieć innemu adminowi na steam albo złożyć skargę na forum wyjaśniając jaka jest sprawa. (nie obrażając kogokolwiek)

Ja Ci tylko Johny powiem że w relacji Ty - zwykły gracz, za tego typu słowa, wyzwiska 100% poleciał by perm (w relacji Ty i gracz albo jakikolwiek admin i gracz). Pamiętasz Johny jak miałeś inny nick na forum ?? Jony chyba też nawrzucałem Ci i dopiero gdy okazało się ze "ty to Ty" zmieniłem sposób pisania (rozmowy) wtedy zacząłeś się śmiać i mówić jaka jest różnica traktowania gracza/stałego gracza/byłego admina. (od tamtej pory zmieniłem sposób podchodzenia do sprawy)

A teraz właśnie okazało się to samo, gdyby Fanatyk był graczem który na serwerze grał dopiero 2 dzień, wasze reakcje byłyby zupełnie inne (racja przyznana dla Maj-ki i totalny wjazd na Fanatyka)

A to co pisze o tej "pewnej lasce" jak to nazwałeś, nawiązała dlatego że przy sytuacji wrzucania jej ta "pewna" laska również była szczęśliwa i przytakiwała.

A te całe podchody jak to Maj-a nazwała to też uważam za śmiesznie chore...

Czy ja też jestem o was zazdrosny :) ?

Posted

Johny, proszę nie gadaj jak nie wiesz o co chodzi do konca

po co Ty to podkrecasz, jezeli chodzi o adminow to na Ciebie wlasnie

jest wiecej skarg, na Maje nie ma

ale nie to jest tematem

2 - wydaje mi sie ze dyskusja zostala zakonczona, agrumenty podane

Głupota Adminki
Ale zresztą z kim ja dyskutuje, Nara.
A sorry jeszcze jedna sprawa Johny/Fanatyk
A to co piszesz o "pewnej" lasce jest żałosne... (czysta zazdrość)
Wez prosze Cie...nie chce tu nikogo obrażać....wiec napisze tak

zakładam ze gracie na nie jednym serwerze i na więkości graczami są chłopcy

( przecież nie napsizę,ze mężczyźni biorąc pod uwagę przekrow wiekowy)

i jak sie pojawia jakaś dziewczyna,dostają takiego kociokwiku,jakby to bykła pierwsza

ktora zobaczyli, i to z nia wlasnie mieli przedluzyc gatujek....

to jest zalosne,to takie zachowania sa tez u nas

Posted (edited)

Długo zastanawiałem się czy udzielić się w tym temacie i jak widać właśnie to zrobiłem.

- Nigdy nie wyzywałem Maj-i ani nic, po prostu trzymam wszystko dla siebie bo kiedyś za pojazd dla przykładu "Agacie" (Fanatyk, Thermal, Mteuszk i Johny wiedzą o co chodzi) trochę się na tym przejechałem.

Jeśli waszym zdaniem jest taka zła, nie nadaje się żeby mieć uprawnienia bo nie wie co trzeba robić Fan powinien dać sobie spokój i powiedzieć innemu adminowi na steam albo złożyć skargę na forum wyjaśniając jaka jest sprawa. (nie obrażając kogokolwiek)

Fleszu, powiedz mi więc dlaczego Fanatyk ma do innego admina pisać skoro Maj-a jest na serverze? Admin bez zasad? bez obowiązków?Wygląda to przynajmniej trochę dziwnie. Bywało i u mnie, że ktoś miał wh, mówiłem Maj-i i skończyłem na tym, że Avaj dał perma z tekstem "Po co Ty mnie wołasz? Przecież jest Maj-a na serverze..."

- Thermalu, dlaczego jest więcej skarg graczy na Johnego a nie na Maj-ę? Ponieważ do Maj-i gracze się nie przyczepiają, bo nie banuje nikogo prawie, a dzieci, które myślą że pozjadały rozumy i wiedzą wszystko piszą skargę na Johnego gdzie nie mają racji. Z resztą masz przykład z csNation, gdzie Agata miała multum skarg a ja tylko od Cabany (byłego admina).

- Kontynuując, wiele osób trzyma w sobie to co ja właśnie wyrzuciłem pisząc to (mowa o adminach i normalnych graczach) ale oni nie chcą po prostu skończyć grać tutaj i boją się wypowiedzieć, mówię to na własnym przykładzie jak ja skończyłem na csNation gdzie od najlepszego kumpla dostałem perma (admin admonowi).

-Wybacz, że przyjmuję tą stronę, jednak faktów nie da się zaprzeczyć. Pokazuję tylko jak ja to widzę.

13:38 - netro: wbij

13:38 - netro: ktos ise podszywa pod fleszu

13:38 - netro: i ma sh

๖ۣۜ๖γneҲ is now playing Counter-Strike. Click here to join.

13:39 - netro: juz maja zbanowala

- Maj-a była na serverze, dopiero kiedy wszedłem na server gość wyrwał bana od Maj-i. Pytanie brzmi, dlaczego mnie wołał netro skoro Maj-a na serverze była?

Edited by Ynex
Posted

Tak Therma na mnie jest więcej skarg ponieważ ja więcej siedzę na serwerze, mało gram, prawie cały czas jestem na spekcie i widzę co inni robią. A że większość tych co dostała bany i się skarżą to dzieci którym i tak wina jest udowadniana, Maj-a wejdzie raz na dzień na 30/60 min i albo nie widzi albo nie chce widzieć przewinień... Przepraszam bardzo ale po chu* ona napisała taki reason w banie Fanatyka to ja kur** nie wiem, to mnie najbardziej zdenerwowało, jak on wyrwał bana ja już dawno sobie smacznie spałem a jak to zobaczyłem i widziałem że Maja gra i ją zapytałem co jest 5 z tym powodem to mi odpowiedziała że "nie ważne".

To powiedz mi Thermal o co jej chodziło, nie miałem do niej żadnych ale, 1 raz jej zwróciłem uwagę jak do mnie pisali na steamie że mam ogarnąć serw kiedy ona grała bo nie wiem czy nie umiała czy nie chciało jej się włączyć amx? W ogóle temat teraz zmierza do nikąd. Pozwolisz Fleszu że nie odpowiem na Twojego posta bo te rozmowy nie wnoszą miłej atmosfery, a nie chce dostać zmarszczek bo będę jeszcze brzydszy. ^^

Posted

Też napisałem, jeśli jest złym nie wiedzącym o co chodzi adminem i nic nie robi. Można wyjść z serwera włączyć forum i napisać skargę.

W tym przypadku jestem po stronie Maj-i dlatego że została obrażona. I tego się trzymam.

Również mogę powiedzieć że Ty "jesteś" na serwerze przez długi czas wciągu dnia, jednak większość na spec* a co za tym idzie nie przy komputerze, bynajmniej nie w cs. A na serwerze panuję burdel czyli reklamy, he na 35 hp, teleporty na awp. I to właśnie gracz "((Goliath))" którego Maja zbanowała, a też nie było jej na serwerze - Czy robi problemy ze musiała wejść jak "byłeś" ? Czy ktokolwiek kto jej o tym powiedział pisze skargę na Ciebie ze siedzisz i nic nie robisz ? - NIE...

Johny też jest na spec ale jak napisał on jest.

Johny co do tego reasona byłem przy tym a dosłownie chwile przed banem Maj-a zapytała mnie o coś, i powiem Ci że to w żaden sposób nie miało uderzyć w Ciebie, chodziło bardziej to że za takie odzywki u Ciebie byłby perm. Tylko tyle, a nie że Maj-a ma jakieś problemy co do Twojej osoby.

Odwołania zazwyczaj nie wnoszą miłej atmosfery :P

Posted (edited)

Może Odwołania i skargi nie wnoszą miłej atmosfery ale wiele wyjaśniają. Fleszu, co innego jak osoba jest a co innego jak osoby nie ma. Wiadomo, że każdy z nas ma życie prywatne ale Fleszu porównania osoby która jest do osoby której nie ma też jest nie smaczne jak dla mnie. Nas adminów irytuje to, że Maj-a gra na serverze a to nas wołają jak jesteśmy "Online". To oczywiste, że mogą mieć zastrzeżenia, że siedzimy na spekcie ale nie zawsze ma się czas na grę, często wyskakuje coś ważnego i po prostu nie ma czasu bądź po męczącym dniu się zaśnie przy kompie...

Edited by Ynex
Posted

Wiesz Fleszu pierwsze słyszę żeby było takie zdarzenie z Goliathem, może było lecz ja przynajmniej w 90% gdy jestem na spec to patrze na ludzi, może akurat byłem w WC, tak poza tym jest taka mała różnica!! Kiedy ja muszę wejść kogoś zbanować to Maja gra, a ja jak kogoś nie zbanuje to na pewno jestem na spec i akurat teraz przez parę min musiałem coś zrobić. Np zdarzenie dzisiaj gracz fleszu, miał podobno sh widocznego jak **** a pograł parę rund, i dopiero gdy Ynex wszedł to Maja zbanowała kolesia. Ja zakończyłem już konwersację w tym wątku bo naprawdę widzę że jedni nie rozumieją a reszta nie chce zrozumieć (poza wyjątkami).

Posted

Ale napisałem ze Ty jak jesteś na spec to gadasz/ upominasz więc luźno, nie zaprzeczam.

O tym ze sh napisał mi "Janiol" a ze Maja była w CS ja napisałem do niej "wejdź na serwerze podobno sh lata" po czym od razu weszła. Może i nie zbanowała od razu ale to i dobrze woli pierw sama się upewnić czy ktoś 100% ma czity a nie wieży na słowo każdemu.

Ynex, jeśli masz coś do roboty i nie ma Cię na serwerze - po prostu staraj się wychodzić a nie blokować slot.

Zachowujecie się jak DEN - Jeśli ktoś przyznaje mi racje jest fajny i dobrze to przemyślał, jeśli się ze mną nie zgadza jest tylko głupim świeżym adminem/userem.

I zaraz się polowa po obraża za to co pisze. - bo ja nie mam racji - domyślam się ze Maj-a nie rozumie, a ta reszta co nie chce zrozumieć to ja i Thermal

wyjątki ma się rozumieć to Ty Fanatyk I Ynex.

Wiecie co ? Zastanawia mnie tylko to czy zostałem już znienawidzony jak on(DEN), a dlatego że jej bronie.

Posted (edited)

Też nie bardzo chciałem się udzielać.

Faktem jest że Maja nie potrzebnie unikała Fana, mogła to wyjaśnić ponieważ gracz powinien wiedzieć za co dostał kicka.

Ja nigdy z Mają problemu nie miałem, dawała bany jeśli trzeba było je dać. Nie spotkałem się z sytuacją gdzie Maja nie wiedziała co zrobić .. ale nie mówię, że takiej nie było, ponieważ już od kilku osób podobne rzeczy słyszałem.

Fanatyk nie powinien jej tak wygarniać ale rozumiem, że był na nią zły i miał ku temu powody.

Na Johnego są skargi bo On po prostu się nie pierdoli, chce dać bana - to go daje.

Co do Myszki, bo zapewne o nią chodzi, to naprawdę myślicie że każdy do niej "podbija"? Ona jest po prostu fajną dziewczyną z którą można sobie pogadać. Nie mówcie, że ktoś podbija .. jak tego nie robi.

Odczepcie się od niej, bo co ma piernik do wiatraka?

Admini na spec nie zawsze siedzą przed cs'em - racja, ja na spec wchodzę jak muszę wyjść na 5min, bo jak mapka mi się nie podoba to po prostu jej nie gram.

Jak ja się uczę np. na jakiś egzamin, jestem przy kompie i ktoś mi napisze żebym wszedł, bo "coś tam" .. to wchodzę. Tak robią zapewne wszyscy admini, Maja również.

Czyli, prostując mojego niezrozumiałego posta :)

Maja - Powinna wytłumaczyć tego kicka i jeśli się pomyliła/nie miała racji, to powinna również przeprosić. Jednak powinna również odpowiedzieć Fanatykowi w grze jak się jej pytał za co był kick.

Fanatyk - Nie powinien był wyzywać Mai, tylko napisać skargę na forum.

PS: "Fleszuuuu>Klik prawy>Usuń z listy znajomych>Jesteś pewien?>TAK" Nieee Fleszuu, ja dalej Cię lubię ;)

Edited by Raca
Posted

Fleszu, nie porównuj mnie ani Johnego do DEN'a bardzo Ciebie proszę. Jeśli nie pamiętasz to przypomnę Tobie :

- Napisałem z Johnym o rezygnację właśnie z jego powodu.

- Zawsze staram się wszystko zrozumieć naprawdę, ale są rzeczy których nie da się ogarnąć, nie chcę dalej drążyć w tym temacie bo i tak do niczego to nie doprowadzi jedynie ktoś będzie miał inaczej w głowie poustawiane to wszystko.

- Zastanawia mnie dlaczego to Ty piszesz zamiast Maj-i tego też nie potrafię ogarnąć, w końcu to jej sprawa a wygląda to tak

- Thermal - Sędzia

- Fleszu - Obrona

- Maja - Oskarżona

- Fanatyk - Poszkodowany

- Johny, Ynex - Prokuratorzy

- Raca - Świadek

Tak wygląda to jeślibyśmy ustawili to według sądu, po prostu pokazaliśmy to w jakim świetle to widzimy, nic więcej i ja bym jedynie prosił o ile się da po prostu by Maj-a szybciej reagowała, bo adminowanie polega na pilnowaniu porządku przede wszystkim a nie na wiecznej grze. Jak trzeba to wejść na spekta a nie mieć zlew na wszystko, gdy tak sobie zacząłem wyobrażać to wygląda jak szkoła dzienna -> Admini to nauczyciele a gracze to ucznie. Wyglądałoby to tak jakby Maj-a była nauczycielem który "udaje, że nie widzi". Ale wystarczy tego, może zakończymy ten temat, bo nic dobrego z tego nie wynika a to co możemy zrobić to tylko pogorszyć się i być każdy na każdego zły, nie na tym polega współpraca... W gronie adminów nie powinno być podziału na dobrych i złych ale według mnie jeśli ktoś zgadza się i podejmuje rolę admina to powinien liczyć się z konsekwencjami, a jeśli wie, że nie spełnia wymagań to nie powinien nim zostawać. Ja rozumiem, że Maj-a reaguje jak do niej pisałeś, ale Ona Ciebie dobrze zna. Z resztą po co nam to wszystko? Fanatyk i tak nie chce odpuścić bo powiedział to i tego będzie się trzymać, ale jeśli ktoś nie pójdzie na kompromis to takie sprawy będą się powtarzać coraz częściej, nie że przykładam do tego rękę ale tak to widzę w bliskiej przyszłości, no chyba, że ludzie zostaną pobanowani i nie będzie więcej "Demokracji".

Posted

Chcecie to pisze

Kick for Fanatyk za rasz na aim ... a nawet jeśli mi się przewidziało bo sorry ale jestem od 2 dni strasznie chora.. no to ile osób dostaje od admów kicka bez uzasadnienia , albo z odpowiedzią poczytaj regulamin , sam się dowiedz itp.

Pozatym ok mogłabym go nawet przeprosić , ale osoba która po 1 kicku mówi o mnie jako o "parapecie" lub "zjebanym człowieku" czy używając innych epitetów których wobec mojej osoby jeszcze nigdy nie usłyszałam , nie zasługuje na jakiekolwiek przeprosiny.

Jeszcze coś chcecie wiedzieć?

Posted (edited)

Z całym szacunkiem ale dobrze wiesz jak DEN podchodził do sprawy. "Ci co przyznają mi racje są fajni i wiedzą o co chodzi, reszta jest nie potrzebna bo tylko przez nich są problemy" I tak też ja to widzę tutaj (ale to tylko mój mało znaczący punkt widzenia). Dlaczego Maj-a nie odpisuję ? bo zapewne co by nie napisała i tak pozostanie tą gorszą z tyłu.

Pewnie że nie ma sensu się obrażać na siebie - nikomu to nie jest potrzebne i ten temat nie jest od tego.

Jednak widzę po kilku słowach prawdy lekki niesmak wśród niektórych.

Edited by FleeSzzUuu
Posted

Nie no argument o Denie to cios poniżej pasa, po co w ogóle wspomniałeś o nim w tym wątku. Twoje stwierdzenie Fleszu że zachowujemy się jak Den nie było na miejscu. W ogóle Twój ostatni post jak dla mnie nie mas sensu. Na jakiej podstawie wywnioskowałeś to że pisze o Thermalu czy Fanatyku lub Ynexie. Ynex ma zupełnie inne zdania w wielu tematach niż ja (ale to osobna bajka). No moje to sprawa powinna wyglądać tak: Jeżeli Maja nie chce się udzielać wyjaśniać sprawy, powiedzieć cokolwiek o kicku itd to zdjęcie bana bynajmniej dla Fanatyka ale pod warunkiem że już się do niej nie odezwie słowem... Lub jak kto woli Maja przeprosi za kick (bezpodstawnego) a Fanat za bluzganie.

I może zakończymy to wyżeranie starych spraw Fleszu bo ja mogę powiedzieć że gdy DEN odpierdalał farmazony Ty cicho siedziałeś a ja potrafiłem mu wbić do głowy że nie jest nieśmiertelny... Ta cała sprawa w ogóle jest jakaś chora takiego zamieszania na forum dawno nie było. Ja cię nadal lubię Fleszu i nie mam zamiaru przestać lecz opowiadam swoje stanowisko i generalnie o dajemy zły przykład tą kłótnią (nazywajcie to jak chcecie), bo gracze czytają forum i teraz będą się tym podsycać i gadać różne pierdoły i plotki na serwerze. Możemy opowiedzieć się o naszych stronach gdzie indziej zapraszam na skype lub VT jak kto woli. Tak dla wiadomości zaproszenie tylko dla ludzi którzy mogą coś wnieść do sprawy lub ją rozstrzygnąć. (Fleszu, Maja, Thermal, ja, Ynex, Fanat, no i jeszcze może lamke Race^^) Jeżeli ktoś inny ma coś WAŻNEGO do powiedzenia również może wejść do konwersacji.

To była tylko propozycja bo po co pokazywać graczom takie sprawy.

Posted (edited)

Każdy pisze jakie ma odczucia co do tej sprawy. Ja właśnie odczułem to tak, wiadomo że Ty możesz mieć inne zdanie - bo przecież każdy ma prawo się wypowiedzieć.

Co do tego bana/unbana to wydaje mi się ze ani Maj-a ani Fanatyk nie chcą/nie mają zamiaru się przepraszać (chyba że się mylę) więc jak ban minie Fanatyk z Maj-ą powinni o całej sprawie zapomnieć i nie mieć sobie już nic za złe i co najważniejsze nie ponawiać problemu w późniejszym czasie.

Również Johny nic do Ciebie nie miałem i nie mam.

I mam nadzieję ze nikt się nie obraził na nikogo.

Jeśli jednak było by jakieś ale co do mnie piszcie na steam albo tutaj. Też sobie wyjaśnimy. :)

AAAA jeszcze ;p Johny słuchaj może jakiś kremik albo coś co by te zmarszczki się nie powiększały ;]

Edited by FleeSzzUuu
Posted

ban zostaje

i sorry

jezeli w sytuacji kiedy fanatyk nazywa majke betonem itd

Ty ynex uwazasz, ze ona jest oskarzona a fanas poszkodowanym to

poprostu pozostawie to bez komentarza

Posted

Thermalu, bo jest to skarga czyli oskarżenie i wiedziałem, że ktoś się do tego doczepi, zastanawiałem się tylko kto.

W skargach przyjmuję założenie, że oskarżonym jest osoba wymieniona, a osoba odwołująca jest osobą poszkodowaną...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...