FaNaTyK Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 ban zostaje ? hahah kurwa ostro...
Raca Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 (Fleszu, Maja, Thermal, ja, Ynex, Fanat, no i jeszcze może lamke Race^^) Jeżeli ktoś inny ma coś WAŻNEGO do powiedzenia również może wejść do konwersacji. Ja Ci dam lamke! Uważam, że tak powinniśmy zrobić, bo po co mają się w to mieszać niepotrzebne osoby? Szczerze, to powinniście sobie buzi dać na zgodę i już
FaNaTyK Posted January 25, 2010 Author Report Posted January 25, 2010 Lalalalalalal jaka nuda chciałbym pograć a tu ban przez to że nie bałem się mówić tego co inni się boją !!!!!!!!!!!!!
Maj-a Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 No Raca ale z tym buzi to przesada ..... Jako jedyna dziewczyna w tym sporze protestuje, sprzeciwiam się i mówie stanowcze NIE!!!! Pozatym musieli by mi podać niezłego głupiego jasia żebym co niektóre osoby pocałowała... zresztą no comment
FaNaTyK Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 Ban był na tydzień a teraz perm bez żadnego słowa !!!!!!!!!! Chyba kpicie sobie ze mnie !!!!!!!!!!!!!!!
FleeSzzUuu Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ja się paluchami nie tykałem Być może tutaj : hulksterban zostaje Powiadomił że zostaje dożywotnie.
NetroMike Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 perm dla Fanatyka? to jest gruba przesada, tydzień był już przesadą, ale perm ? No ludzie... Fanatyk może przesadził z tym co mówił do/o maj-i bo się rozkręcił pod wpływem milczenia maj-i i nie udzielaniem przez niej odpowiedzi na jego pytanie, prosił ja o odpowiedz dwie mapy, jednak doczekał się jej na forum. To nie jest moim zdaniem powód do perma, fanatyk wiele zrobił dla thegames nie zapomnijmy tego, chcemy się pozbyć tak świetnego gracza, admina, człowieka z Thegames? Thermal prosze Cię w tym poście o przywrócenie tygodniowego bana dla Fanatyka, bo na perma on nie zasługuje.
Tablica Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Proponuje jeszcze na forum takiego uskutecznić...
NetroMike Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Tablica, chyba coś ci się w głowie pomieszało, wiesz ile Fanatyk zrobił dla Thegames? Nie pisz takich postów proszę Cie, ośmieszasz się. Proponuję aby Fanatyk i Maja pogodzili się miedzy sobą, bana skrócić do tygodnia i wszyscy będą szczęśliwi
Tablica Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Nikt nie będzie zadowolony, tym bardziej powinien wiedzieć jak się zachować skoro jest "zasłużonym" graczem serwera, a jak gość wyskakuje z takimi tekstami ? Sorry, ale tłumaczenie, że to był impuls mi na komendzie nie wystarczyło - papiery mam zrypane teraz na całe życie i żadnej sensownej roboty znaleźć nie mogę, więc mi nie mów, że się ośmieszam... Dałeś dupy - płać. Jakby miał rozum to by nie rozdmuchiwał tej sprawy na forum tylko spróbował się dogadać na PW. Jego sprawa, chyba że robisz za adwokata i dostajesz 300zł za jednorazowe "reprezentowanie" tj. post w jego sprawie...
NetroMike Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Przyznaje Ci racje, może oprócz adwokata. Jednak nie będę mógł tego przegryść, nawet za miesiąc czy dwa... Rozmawiałem przedchwila z Ynex'em na stemie... okazało się, że próbował na wszelkie sposoby aby Fanatyka odbanowano, jednak jego czyny nie były owocne, więc zaprzestaje w tym poście obrony fanatyka.. Żegnaj stary...
Raca Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 (edited) Proponuje jeszcze na forum takiego uskutecznić... Widać czyją stronę trzymasz. Ja nie mam jakiegoś super kontaktu ani z Maj-a ani z Fanatykiem. Jednak ten perm to przesada. Do mnie Vito powiedział "chuj" czy coś takiego, dlatego że dostał bana za łamanie regulaminu. Pomyślałem - jak tylko go jeszcze raz zobaczę dostanie perma. Bana odczekał, po czym wrócił i dałem mu wybór, albo przeprosi i będzie się zachowywał jak człowiek o zdrowym mózgu, albo perm za obrazę. Na początku rżnął głupa, że nic takiego nie mówił, jak mu powiedziałem że mogę mu to udowodnić to od razu przeprosił i mu darowałem. Jednak Fleszu powiedział o jego banach (6/8 banów za kulturę). Czyli teraz jeśli koleś sobie zechce poprzeklinać to będzie musiał albo z serwera wyjść albo zrobić to na serwerze, licząc się tym samym z permem. Zastanówcie się co robicie. Btw. Maj-a, to była przenośnia z tym "buzi", ale widzę że bierzesz wszystko dosłownie. Jego sprawa, chyba że robisz za adwokata i dostajesz 300zł za jednorazowe "reprezentowanie" tj. post w jego sprawie... To jest żałosne, skończ. Jak masz pisać takie głupoty, to lepiej nic nie pisz a jak już nie możesz wytrzymać to odłącz klawiaturę bądź po prostu wyłącz komputer i idź się przewietrzyć. Bo to nie jest ani śmieszne ani mądre. Także, powodzenia Fanatyk! Edited January 26, 2010 by Raca
Tablica Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 ban zostaje ? hahah kurwa ostro... Jak gość nawet na forum nie jest w stanie się powstrzymać to co dopiero podczas gry... P.S. Nie mam odpinanej klawiatury - laptop.
Maj-a Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 (edited) Raca gdybyś dokładnie wiedział co mówił Fan to byś miał (mam nadzieję) troszkę inne zdanie ..... jeśli perma wręczacie za "no to chuj" to w taki razie perm dla fana to mało.... Jeszcze takich słow wobec mnie nie usłyszałam .... Można było wyjąsnić sytuacje na wiele różnych sposobów lecz najwyrażniej niektórzy nie wiedzą co to kultura .... Także dobrze się stało i ps . Odpieprzyć się od Tablicuy każdy wyraża swoje zdanie ..... Demokracja podobno jest co nie Edited January 27, 2010 by Maj-a
Raca Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Ja dobrze wiem co mówił Fanatyk, więc nie mów mi Maju, że czegoś nie wiem .. Zgadzam się, każdy może wyrazić swoje zdanie, jeśli jednak robi to mądrze lub z sensem. Jednak to co zacytowałem - nie było, jak już napisałem wcześniej, ani mądre ani śmieszne, do tego dochodzi również to że nie było z to sensem. P.S. Nie mam odpinanej klawiatury - laptop. Czyli zostaje ta druga opcja - wyłącz kompa/laptopa i idź się przewietrzyć. Też nie jestem zwolennikiem jechania po ludziach, jednak ja potrafię sobie powiedzieć, jeśli ktoś po mnie jedzie, że nie warto się wkurzać i brać tego do siebie. Szczególnie jeśli ta osoba nic o mnie nie wie.
Johny_K MadaFaka Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 "niektórzy nie wiedzą co to kultura ...." Maj proszę nie pisz takich rzeczy bo brakiem odpowiedzi przez parę map za co Fanat dostał kicka chyba się nie poszczyciłaś kulturą co nie? A do tablicy po prostu brak słów nie wiesz o co kaman to na ch*j się wpier****** w sprawę? Nie gadaj nam o swoim życiu prywatnym bo nikt nie chciał tego słuchać, to tak samo jak bym mógł powiedzieć że są zawiasy...
hulkster Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 temat po to zostal zamkniety,by juz nie pierdolic smentow bo to i tak nic nie zmien kolejna odp w temacie - ban na tydzien
Recommended Posts