Mike Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Witam Chciałbym Mieć Admina Na War3ft Modzie : *Dlaczego??? - Ponieważ Od Miesiąca Niewidziałem Tam Ani 1 Admina , A Na Serwerze Gra Na Mape Około 5 Chiterów ,Niechce Aby Taki Fajny War3ft Mod Tracił Graczy (Robię To Tylko I Wyłącznie Dla Dobra Serwera Który Uwielbiam) *Nie Wypada Tak Dawać ADmina Komuś O Kim Się Nic Prawie Niewie Oprucz Gry W Cs Dlatego COś O Sobie Napisze: -Mam 16 Lat -Gram W Piłkę Nożną -Lubie Grać W C-S Jak I W LoL'a -Miałem Admina Na Wielu War3ft ; Cs-mods.pl , cs-serwey.pl , cs-serwer.pl<<< Kilka Przykladów -Amx Znam Dobrze -Znam Podstawowy Jak I Zawansowany Regulamin Admina Na Każdej Sieci To Chyba Tyle Teraz Co Obiecuje Dla Serwera; *Przyżekam Strzec Serwera Przed Chiterami Jak Oka W Głowie *Obiecuje Przestrzegać Regulaminu *Przyżekam Że Nigdy Przrenigdy Niebęde Szpanował Adminem <<<(Jeśli Go Dostane) *Obiecuje Że Niebędzie Zemną Najmniejszych Problemów Typu; Dalem Bana Bez ssów ,Demka To Mi Sie Niezdaża Chyba Że Facet Ostro Jedzie NA Speed Hacku To Tyle Z DObrego Teraz Złe Wiadomości: *Niestety Niemoge Narazie Wspomuc Sieci Kwotą Pieniężną Lecz Jeśli Dostane Adma To POstaram Się Bardzo Szybko Zrobić Przelew <<<Wiem Że Możecie Się Wachać Z Adminem Dlamnie Dlatego Proponuje Dać Mi 1 Admina Na Okres Próbny 7Dni I Sprawdzić Czy Ilość Chiterów Się Zmniejszy >>> (Z Góry Dzięki Za Wypowiedzi Na Ten Temat Jak I Złe I Dobre Gdyż Każda Uwaga Jest Ważna) Edited October 23, 2011 by hulkster czytaj wzór podań !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 generalnie to taka sieka że się aż nie chce czytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 generalnie to taka sieka że się aż nie chce czytać A mi się chciało! Ale i tak ogarnij to podanie jakoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 ja nie napisałem, że nie przeczytałem - tylko, że się nie chce :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 (edited) Wy Śmiejecie Się Z Tej Kwoty Ale Ja Wpłace Ją A Potem Jak Bd. Dobrze To Wpłace Więcej Czyli Twoim Zdaniem Lepiej Zostawić Serwer Bez Admina Niż Dostać Małą Sumę Początkową I Mieć OGarniętego Admina Na Serwie ??? Złożyć 2 Podanie Ogarnięte Czy Zostawić To I Dacie Adma??? Czy Wogule Się Oto Niestarać??? SIL : Dam-diri-dam-diri-diri-dam-dam Bóg nas opuścił pieniądz to nasz pan Edited October 31, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajebaczek Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Jestem na tak, ponieważ nawet przed chwilą na serwerze grało 4 cheaterów... a admina jak nie było tak nie ma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SquiTTo Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Witam w tym poscie chcialem przyblizyc troche sytuacje servera. Na kazda mapke wchodzi od 3 tak do 5 cheatow wjec przydal by sie admin. Juz mowie do czego zmierzam. Mianowicie gracz o nicku [W]olf [M]ike znakomicie nadawal by sie na admina. Wiem ze ma doswiadczenie poniewaz gramy ze soba troche dlugo. Ja osobiscie jestem za daniem mu admina i prosze o pozytywne rozpatrzenie podania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ni chuja tego admina nie dostaniesz. Tak Są Niedozwolone Ale Itak Kupują http://forum.thegames.pl/podanie-admin-war3ft/11475-podanie-by-wool-mike-pilnie-zobacz-podanie-o-admina-war3ft.html#post22264 Poprzyj Mnie To Nie Będą Kupywać To ty sobie kampanię wyborczą organizujesz? Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts