FeniX Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Nick w grze: ^Joint Doctor^ Staż w grze: ponad 5 lat z przerwami Znajomość konsoli AMX: 10/10 Imię: Adam Wiek: 21 Dlaczego ja: Na serwerze jest wiele oszustów i wiele dzieci które robią sobie z serwerem co im się żywnie podoba. Chciałbym być jednym z tych którzy będą dbali o porządek i ład na serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Edited October 23, 2011 by hulkster przeczytaj wzór podania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icytower95 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Chcesz dbać o porządek na serwerze a w ciągu dnia posiedzisz może z godzine [dziwne] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 Zastanów się chwile... Ile można posiedzieć na tym serwerze gdy: 1. Lata trzech cziterów 2. Dzieci krzyczą przez mikro aż uszy bolą 3. Na mapach z nożami biegają boty z granatami i bronią bo wylosują wszystko na ruletce To co? Mam siedzieć i się denerwować bo jakieś boty się dobrze bawią? Czy mam siedzieć na mikro i wyzywać jak reszta? No pomyśl... Dostałbym admina na serwerze to moment by był porządek na serwerze i inaczej by się grało... Nie będę przecież siedział i dawał komuś nabijać za darmo expa bo wejdzie sobie jakiś kretyn na SH i kosi wszystkich... Albo wylosuje sobie pełny ekwipunek i kosi wszystkich z respa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Polecam przejrzeć ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Można widzieć na którym serwerze chciał byś tego adma, bo jeśli na BF2 to szczerze mówiąc widzę cię pierwszy raz w życiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 Temat dotyczy serwera War3Craft... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 prawie wszystko oK tylko "trochę" mało grasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 Jako admin grałbym dłużej i częściej To oczywiste Minimum 2h dziennie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 no przez tydzień grałeś raz 20 minut - to trochę mało pograj to za tydzień - jeszcze raz rozważę OK ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Dobrze... Zobaczymy jak wyglądają moje wyniki za tydzień we wtorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts