hulkster Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Witam zmienione zostało wyświetlanie postów Teraz używamy trybu "pionowego" choć zawsze takim był Różnica polaga na tym,że profil nie jest poziony a pionowy Możecie sie wypowiedzieć,co bardziej czytelne czy cos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Z początku wydaje się lipa i nierówne ale da się przyzwyczaić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Zauważyłem tylko 1 - Przy każdym poście Thermala jest reklama obok jego "Identyfikatora" /Edit/ - U mnie tylko w jego postach. Edited January 30, 2010 by Ynex Spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Nie tyle co przy jego poście tylko przy każdym pierwszym poście w temacie (tak mi się wydaje przynajmniej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 jest jak mowi fleszyński reklama w kazdym nowym poscie (pierwszym w temacie) badz pierwszym na kolejnej stronie temtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts