Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Składam skargę na Adma ponieważ przyszedł jakiś gościu nie wiedział co i jak ma robić z adm. Chciałem mu wytłumaczyć w końcu coś tam ogarną i chciałem sprawdzić czy umi to mu mowie zęby sprawdził na mnie to teraz kiedy nie wejdę na serwa to mnie banuje i pisze (grasz na aktywnym). Jestem szanowanym graczem na tym serwie już sporo gram i nie będzie mnie jakiś gościu denerwował. Nie daje mi wg grac na serwie nie sa nam potrzebni tacy admini on mysli ze zapłacił to teraz bedzie mu wszystko wolno.

Posted
Składam skargę na Adma ponieważ przyszedł jakiś gościu nie wiedział co i jak ma robić z adm. Chciałem mu wytłumaczyć w końcu coś tam ogarną i chciałem sprawdzić czy umi to mu mowie zęby sprawdził na mnie to teraz kiedy nie wejdę na serwa to mnie banuje i pisze (grasz na aktywnym). Jestem szanowanym graczem na tym serwie już sporo gram i nie będzie mnie jakiś gościu denerwował. Nie daje mi wg grac na serwie nie sa nam potrzebni tacy admini on mysli ze zapłacił to teraz bedzie mu wszystko wolno.

nie rozumiem.

Posted

Koleś masz 1 post, nie znasz amx LOL2. Za kasę możesz mieć wszystko. Prawdopodobnie dałeś 30 zł wiec na twoim miejscu przepaliłbym ta kaskę. A szczerze nie nadajesz się na adma.....

Posted

co to ma być do cholery? przychodzi se taki lamus. daje Fighterowi 5 minut z przeklinanie. OK to jest powód, 5 minut mija a ten go banuje że niby na aktywnym jest. Sory Abdul ale naucz się używaćzegarka, bo jakbyś nie wiedział przestawialiśmy je na czas zimowy w sobotę. to że zapłaciłeś to mnie osobiście gówno obchodzi. ty wiesz jakie głupoty odstawiasz? jak ludzie ci mówią o odznace z krowy i He to ty się pytasz co to jest krowa i He! ogarnij csa a admina sobie kupuj kiedy nauczysz się grać bo przyzwoity admin to ma przynajmniej dobre staty i zna się na grze. a ty wchodzisz, grać nie umiesz a o broni pojęcia nie masz.

To tyle.

Pozdro

Ksw

Posted

Chodzi o to że gościu......................... mnie banuje za nic myśli ze ma Adma i może se robić co mu się podoba z reszta to widać po jego poście co napisał

Posted

a czy ty kurwa nie rozumiesz ze powinienes po nim od razu wejsc na forum a nie wchodzic na aktywnym?

Moze jak cie zescreenuje i zbanuje to zaraz wejdziesz na serwer i mi powiesz " Ehe ni chuja nie mam wh".? ?!?!?!?!?!?!

Posted

no ale słuchaj dostał jakiś gościu Adma i myśli ze mnie będzie banował za nic nie byłem na aktywnym przecież na 1 banie co dostałem go za nic zapytaj bixtera i konfrontacje

Posted

no fakt faktem, mogę to potwierdzić. słuchaj Flesh, ja rozumiem, że sytuacja nie jest ciekawa i w ogóle. nie chce na nikogo zwalać winy o to, że ktoś kto zapłacił za bana jest idiotą. jednak dobrze by było gdyby najpierw koleś trochę pobył na servie, rozejrzał się co i jak i obczaił grę, a wy wiedzielibyście jaki on jest, czy ma jakieś doświadczenie w cs'sie czy nie. no bo o doświadczeniu adminowym to nie można tu mówić... Uwierz, Fighter'a zna już wiele graczy i wiedzą, że to ogar a nie cziter czy lamus z pingiem ponad 100. dawanie mu bana za byle gówno nie ma sensu. nawet ja bany dostawałem (ale tylko za przeklinanie :P) ale były to bany usprawiedliwione. a używanie kompetencji adma na dobrych graczach po to by sprawdzić jak się daje bany lub kickuje to nie ukazuje adma w dobrym świetle

Uff ale się rozpisałem xD

Pozdro

Ksw

Posted

nie rozumiem czemu się tu spinacie jeśli nie znacie sytuacji ?

wielu co grało na wh był znanymi na serwerze - co to ma w ogóle do tego czy

ktoś gra na cheatach czy nie ?

Jest to najlepszy admin u nas - dlatego ma immunitet

ma wieloletnie doświadczenie w administrowaniu w największych sieciach CS

A każdy policjant Ci powie - nieznajomość prawa nie usprawiedliwia jego nieprzestrzegania :)

Posted

Hulkster sory ale nie zgodzę się z tobą on nic nie potrafił tłumaczyłem mu jak kogoś skikowac czy tez zbanować ale kończę temat (nie wygrasz z admem) proszę aby o zdjęcie tego bana abym mógł normalnie grac na serwie (KONIEC)<TYLE miałem do powiedzenia>

Posted
nie rozumiem czemu się tu spinacie jeśli nie znacie sytuacji ?

wielu co grało na wh był znanymi na serwerze - co to ma w ogóle do tego czy

ktoś gra na cheatach czy nie ?

Jest to najlepszy admin u nas - dlatego ma immunitet

ma wieloletnie doświadczenie w administrowaniu w największych sieciach CS

A każdy policjant Ci powie - nieznajomość prawa nie usprawiedliwia jego nieprzestrzegania :)

Za przeproszeniem sranie w banie. Byłem na serwie i wiem.