Fighter Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Tytuł Tematu:UB dla Fighter . Data otrzymania kicka\bana: 31-10-2011 Godzina: 18:43 Nick Admina wręczającego: Abdulwisimulacha (Raca) Nick Gracza zbanowanego: Fighter Uzasadnienie kicka\bana : Za nic nudziło się Adminowi Treść odwołania:Witam. Gram na TheGames na Bf2 i dostaje bana za nic po prostu nuda adma. Więcej info na: http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skarga-na-admina-gracza/14941-skarga-na-adma-abdulwisimulaha-czy-cos-takiego-3.html Składałem skargę ponieważ nie słusznie mnie zbanował.
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Teraz musisz poczekac na wypowiedz Abdula
Raca Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Abdul mi mówił, że jedzie z tatą pod namiot. Nawet jeśli ban był z dupy (w co wątpię - abdul umie adminować) - to nie znaczy, że możesz mieć bana w dupie. Ban to ban -> niesłuszny? - Piszemy odwołanie. Dobra, czekaj aż Abdul się wypowie.
Fighter Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 Raca przeczytaj mój temat ze skarga o Adma to się dowiesz ze nie słusznie mnie zbanował
FleeSzzUuu Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 to może tak. Ciągle grasz na aktywnym a dodatkowo ja cie zbanowałem teraz to powiem ci ze dostajesz małą niespodziankę od serwerowni. z pozdrowieniami dla tępych (nie umiejących czytać) TheGames
Fighter Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 Że niby co??? Ile można czekać na ub już 4 dni jutro jest wolne sobota bym sobie pograł a tu nic. Kiedy mi zdejmiecie tego bana???
FleeSzzUuu Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 nigdy, trzeba było spokojnie czekać, a nie wchodzić na serwer
Fighter Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 No weś nawet steam sobie kupiłem żeby z wami pograć
hulkster Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 jak ładnie przeprosisz + Kupisz steam + zgodzi się banujący admin to możesz grac
Fighter Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 Proszę ładnie hehe. Steam już mam to teraz czekamy na abdula kto wie kiedy będzie????
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Abdul mi mówił, że jedzie z tatą pod namiot. Wiec pewnie po weekendzie..
Recommended Posts