N* Wlacz Ciekawosc Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Mam pewien dodatek znaleziony przez wujka google może się nim zainteresujecie . Nowe - Mapy w HD (nie wszystkie) - Nowe GUI - Commandmenu by Fux - Zupełnie inny pasek wczytywania mapy - Modele HLTV + Zmiana modeli Postaci ct i tt - celownik AWP + HUD - Inny radar - Inny efekt wybuchu granatu - Inne ikonki voice - Główne Menu + Mutowanie graczy Instalacja: 1. Rozpakowujemy archiwum. 2. Kopiujemy folder "cstrike_polish" i wrzucamy do naszego folderu z grą: Kod: Dysk C/Program files/Valve/Steam/SteamApps/twoje konto/counter-strike/cstrike lub cstrike_polish/ 3. Kopiujemy folder "valve" i wrzucamy do naszego folderu z grą Kod: Dysk C/Program files/Valve/Steam/SteamApps/twoje konto/counter-strike/ 4. Kopuiujemy folder "Fonts" i wrzucamy do czcionek: Kod: Dysk C/Windows/Fonts/ 5. Jeśli nie chcecie modeli broni i wygladu ct i tt, nie kopiujecie folderu "models" 6. Jeśli nie chcecie wgladu HUD czy zmiany celownika AWP, nie kopiujecie folderu "sprites' screeny : http://img713.imageshack.us/g/muteplayer.png/ Zippyshare.com - counter strike hd by Fux.7z.001 Zippyshare.com - counter strike hd by Fux.7z.002 WAŻNE: Źródło : http://www.cscenter.pl/addons_counter_strike_1_6/219024-jesli_znudzil_sie_stary_wyglad_counter_strike_zapraszam.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 jeszcze jakies dobre wh i bedzie ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Nie rozumiem czemu wh ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 zaloz temat z linkiem i poradnikiem jak uruchomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Czym są mapy w HD ? jeszcze się nie spotkałem chyba z takim czymś. Ogólnie to pewnie wiesz, że każda bzdura czy *****oła która jest pluginem obciąża serwer, a co za tym idzie, czasem może się mulić przycinać a nawet zwieszać. w sumie tutaj dałeś rzeczy które każdy sobie może z osobna wgrać do "swojego" cs i też będzie miał jakiegoś rodzaju ulepszenia, jeżeli mu się to podoba. ja osobiście jestem zaciekawiony jak wygląda "nowy" radar, aktualny już mi się znudził + sry, nie widziałem że są ss'y jak to wygląda ;p ++ nuke już mnie zraziło ;] +++ jednak nie czuję tego w ogóle Edited November 5, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 tak ja to zrobiłem dla ludzi żeby każdy sobie mógł dodać jak mu się spodobają Link dokladny do forum -> http://www.cscenter.pl/addons_counter_strike_1_6/219024-jesli_znudzil_sie_stary_wyglad_counter_strike_zapraszam.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 jesteś autorek tej modyfikacji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Owszem pliki wzięte z cs:s + google dla poprawy jakości i błędów . lecz udostępniłem je , i ludzie tez pozmieniali na swój sposób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts