Overbizz Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Tytuł Tematu: odwołanie od bana Data otrzymania kicka\bana: 06:11:2011 Godzina: 12:00 Nick Admina wręczającego: fleeszzuuu Uzasadnienie kicka\bana: czitujesz Treść odwołania: Nie wiem dlaczego dostałem bana. Grałem sobie jak zawsze (na steamie), następnie wyszedłem na jakieś 15 minut z serwera. Po czym wchodzę ponownie i patrze ban za rzekome "czity". Prosze admina o pokazanie jakiegoś dowodu : ) nie wiem moze lucia ? demko? ss ? bo oskarrzenia neo kidów to chyba nie dowód : D Dowód uzasadniający odwołanie: Szczegó³y bana Gracz Overbizz Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID STEAM_0:0:28097289 Adres IP ukryty Zbanowany 06-11-2011 - 12:00 d³ugoæ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód czitujesz Zbanowany przez admina fleeszzuuu (fleeszzuuu) Zbanowany na serwerze Strona WWW Poprzednie bany 0 konsola: Szczegó³y bana Gracz Overbizz Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID STEAM_0:0:28097289 Adres IP ukryty Zbanowany 06-11-2011 - 12:00 d³ugoæ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód czitujesz Zbanowany przez admina fleeszzuuu (fleeszzuuu) Zbanowany na serwerze Strona WWW Poprzednie bany 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 1. nie na steam tylko na wygenerowanym 2. kilku graczy steam których nie uważam za neo kidów pisało o tobie ze masz wh 3. wszedłem, dałem jednego bana a ty nagle zakończyłeś gre. można powiedzieć ze w środku rundy p.s gracze którzy mnie wołali to Ci sami którzy wołają mnie zawsze i jeszcze nigdy się nie pomylili, zawsze słusznie wzywają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Wydaje mi się jednak, że obowiązkiem każdego admina jest zrobienie np. ss'ów, a opieranie się na opinii innych graczy prowadzi właśnie do takich sytuacji. Gram na tym serwerze może niecały miesiąc i do tej pory było wszystko ok : ) a to nagłe wyjście z serwera było spowodowane daną sytuacją w domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 teraz też jest ok, ja nie widzę problemu. + paczek ? a ty widzisz jakiś problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 No niestety widzę problem. Niekompetencja admina. W ten nieuczciwy sposób serwer traci porządnych graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) serwer traci porządnych graczy. że ciebie ? Edited November 6, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 a nie no jak sytuacja w domu to faktycznie sorry. co zlego to nie my. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overbizz Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Widzę, że na poważnie podchodzicie do tego i rzetelnie adminujecie ; ) Narazie i dzięki za ub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Z tego co pamietam to jeden z ''troche'' lepszych graczy na serwie, jakos nigdy mi nie podpadl, jednak przy banowaniu nie bylam wiec to tyle z mojej wypowiedzi. Chociaz - mogliscie porobic jakies ss, bylo by ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 admin nie musi robić ss jeżeli jest to ewidentny aim/wh zakładam, że była to na tyle czytelna sytuacja, że nie było takiej potrzeby oczywiście każdy może się mylić, ale to już wie admin banujący - jego decyzja w tej kwestii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts