aX0rR Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Posiadałem ten shit i nie żałuje że go sprzedałem . PsP GO to zły krok Sony konsola została pozbawiona napędu UMD przez co granie w gry z poprzednich wersji PsP stało sie niemożliwe.Jedyny plus jaki ta konsolka miała to taki że była bardziej poręczna i mniejsza od poprzednika ale co z tego, aby móc zagrać w jakąkolwiek grę trzeba było ja pobierać ze strony producenta po uprzednim przelaniu odpowiedniej kwoty. Sony szczyciło się że w dniu premiery już dysponował 241 grami ( same no name) gry te przypominały gry na GameBoy'a albo Pegasus'a Film który przedstawia zawziętość konsumenta który próbuje pograć na PSP GO. http://www.youtube.com/watch?v=uTCueAOf2Hg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tio Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Jak najbardziej zgadzam się,sam jestem posiadaczem psp,na szczęście wersji 2K a GO od samego początku planu wydania budziło we mnie podejrzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 OMG ja już myślałem że axor wrócił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Tez sie z toba zgadzam lepiej se kupic psp 3004 tansze najlepiej z softem 5.03 lub mniejszym wtedy gierki sie z neta sciaga i nic sie nie placi. A nie wydaje sie 700 zl na to gowno i nawet przerobic sie nie da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 też byłem bliski zakupienia tego cuda... ale dobrze że doczytałem o mankamentach bo ładnie wygląda, ale co z tego, kogo u nas stać na taką imprezę ? Wyszło, że pozostałem z moim xBox 360, a PSP GO anie żadne inne nie dołączyło do moich sprzętów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tio Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 też byłem bliski zakupienia tego cuda...ale dobrze że doczytałem o mankamentach bo ładnie wygląda, ale co z tego, kogo u nas stać na taką imprezę ? Wyszło, że pozostałem z moim xBox 360, a PSP GO anie żadne inne nie dołączyło do moich sprzętów Opłacałoby ci się kupić PSP tylko te starsze wersje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts