Jump to content
TheGames.PL More than games

Paj ?. adminem serwera WAR3FT?  

8 members have voted

1. 1. Paj ?. adminem serwera WAR3FT?

• Jestem na Tak! :)
    • Jestem na Nie! :(

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To na razie ma być ostatnia wypowiedz w tym temacie

na razie nie - ale jesteś na dobrej drodze - jak pisałem wielokrotnie

po 2 tyg nie dajemy admina

Ale jak pisałem jesteś na dobrej drodze

na dwa tygodnie odśwież temat

Posted

Jestem na TaK może i jestem nowy ale miły chłopak można się pośmiać 3 razy tak!! sorki ze napisalem ale nie mogłem zrozumcie mnie Pozdrawiam. `DevV

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Paj ?.

SID: STEAM_0:0:20041960

Kilka słów o sobie: Nazywam się Adam. Mieszkam w Gdańsku. Interesuje się sportem i Cs rzecz jasna ^^. Chodzę do szkole średniej [ Morskiej ]

Ile czasu poświęcasz dziennie na War3: Dziennie po 3-4 godziny (czasami więcej)

Dlaczego Ty?: A wiec na serwerze gram juz troche. Niektórzy mogą pomyśleć, że za szybko to podania i mogą mieć rację ALE na serwerze jestem dość często odkąd gram. Mam spore doświadczenie w byciu adminem, ponieważ miałem owe prawa na serwerach KampNO (mianowicie DiabloMod) i na paru innych skromnych serwerach, wiec AMXmod mam "obcykany" że tak powiem. Atmosfera na serwerze jest dość wspaniała i dogaduję się z graczami i mam nadzieje, że z wzajemnością ^^. lecz jest to serwer Steam/Nonsteam i potrzeba więcej Adminów, żeby serwer doprowadzić do tkz. ŁADU. Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na Admina serwera WAR3FT.

PS: A wiec odnawiam podanie zgodnie z wymogami wiekszego stazu na serwerze

Prosilbym jeszcze raz o wypowiedzenie sie adminow, gdyz juz troche mnie poznali z roznych stron. Moze komus sie odwidzialo, a moze moje zachowanie okazalo sie godne bycia adminem.

Pzdr. Paj ?.

Posted

Twoje podanie odnoszę tak.

Zauważyłeś, że jest mało adminów postanowiłeś złożyć podanie nie wyszło,pograłeś troche i znów aktualizujesz,pograj troche i złóż jeszcze raz to będe za,ale jak na razie tak jak wyżej.

Masz 6k fragów jak dla mnie to troche mało ja składałem przy 30k ale zobaczymy co powiedzą inni. :)

Posted

Masz 6k fragów jak dla mnie to troche mało ja składałem przy 30k ale zobaczymy co powiedzą inni. :)

No ja *****ole, Grzybek całkowicie Cię pojebało? Według Ciebie gracz musi mieć "n" fragów żeby dostać admina?

Posted (edited)

Moglbym prosic o wypowiedzenie sie jeszcze Racy, paczka, rebla oraz ostateczna decyzje H@? :)

Edit:A flesza ?

Edited by grzybek77
Posted

Dobrze wiecie, ze wszystkich adminow :) Flesha akurat nie spotkalem ani razu, wiec zwracam honor.

A wiec ponownie prosze o rozpatrzenie mojego podania do konca .

Posted

Paczek Ty sie chyba starzejesz... Zgred sie z Ciebie taki robi ze szok ;d Dał byś mu szanse. Przeciez w kazdej chwili mozna odebrac admina. Oczywiscie, bylo by wiecej osob do skladek :) Przemyśl to w cichym i ciemnym miejscu, w samotności. Tylko nie rob niczego w brew wlasnej woli ]:->

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...