paczek Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Narazie nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 To na razie ma być ostatnia wypowiedz w tym temacie na razie nie - ale jesteś na dobrej drodze - jak pisałem wielokrotnie po 2 tyg nie dajemy admina Ale jak pisałem jesteś na dobrej drodze na dwa tygodnie odśwież temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevV Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jestem na TaK może i jestem nowy ale miły chłopak można się pośmiać 3 razy tak!! sorki ze napisalem ale nie mogłem zrozumcie mnie Pozdrawiam. `DevV Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jestem na TaK może i jestem nowy ale miły chłopak można się pośmiać 3 razy tak!! sorki ze napisalem ale nie mogłem zrozumcie mnie Pozdrawiam. `DevV Ja nie moge ciebie zrozumiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Rowniez nie ogarniam sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Nick: Paj ?. SID: STEAM_0:0:20041960 Wiek: 18 (dzisiaj obchodze ) Kilka słów o sobie: Nazywam się Adam. Mieszkam w Gdańsku. Interesuje się sportem i Cs rzecz jasna ^^. Chodzę do szkole średniej [ Morskiej ] Ile czasu poświęcasz dziennie na War3: Dziennie po 3-4 godziny (czasami więcej) Dlaczego Ty?: A wiec na serwerze gram juz troche. Niektórzy mogą pomyśleć, że za szybko to podania i mogą mieć rację ALE na serwerze jestem dość często odkąd gram. Mam spore doświadczenie w byciu adminem, ponieważ miałem owe prawa na serwerach KampNO (mianowicie DiabloMod) i na paru innych skromnych serwerach, wiec AMXmod mam "obcykany" że tak powiem. Atmosfera na serwerze jest dość wspaniała i dogaduję się z graczami i mam nadzieje, że z wzajemnością ^^. lecz jest to serwer Steam/Nonsteam i potrzeba więcej Adminów, żeby serwer doprowadzić do tkz. ŁADU. Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem na Admina serwera WAR3FT. PS: A wiec odnawiam podanie zgodnie z wymogami wiekszego stazu na serwerze Prosilbym jeszcze raz o wypowiedzenie sie adminow, gdyz juz troche mnie poznali z roznych stron. Moze komus sie odwidzialo, a moze moje zachowanie okazalo sie godne bycia adminem. Pzdr. Paj ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 A zapomnialbym... oto gametracker http://www.gametracker.com/server_in...&Search=Search Mysle, ze troche godzinek nadrobilem od ostatniego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Proszę bo tamtego źle dodałeś V game tracker http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=Paj+%3F.&Search=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 ĘeĘ/ No to mi się odwidziało ;x (joke) Jestem za. Tak jak wczesniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Jeżeli moje zdanie się liczy jako Admin próbny to -to jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Jestem na nie tak jak wcześniej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Moglbym cie prosic o wytlumaczenie dlaczego nie ? Jak i reszte, ktora byla przeciwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Twoje podanie odnoszę tak. Zauważyłeś, że jest mało adminów postanowiłeś złożyć podanie nie wyszło,pograłeś troche i znów aktualizujesz,pograj troche i złóż jeszcze raz to będe za,ale jak na razie tak jak wyżej. Masz 6k fragów jak dla mnie to troche mało ja składałem przy 30k ale zobaczymy co powiedzą inni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Masz 6k fragów jak dla mnie to troche mało ja składałem przy 30k ale zobaczymy co powiedzą inni. No ja *****ole, Grzybek całkowicie Cię pojebało? Według Ciebie gracz musi mieć "n" fragów żeby dostać admina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 To ile ma fragów świadczy o tym ile gra na serwerze chyba co? -,- Ale jak chcecie dawać admina graczom co mają nie wiem 2k fragów to ja sie nie wtrącam. (Nie o tobie mowa paj). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 A no tak! A nie lepiej sprawdzić gametracka .. ? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Na to samo wychodzi. Jak chcesz moge edytować i napisać, że za mało godz/min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 3, 2011 Author Report Share Posted December 3, 2011 (edited) Moglbym prosic o wypowiedzenie sie jeszcze Racy, paczka, rebla oraz ostateczna decyzje H@? Edit:A flesza ? Edited December 3, 2011 by grzybek77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 Dobrze wiecie, ze wszystkich adminow Flesha akurat nie spotkalem ani razu, wiec zwracam honor. A wiec ponownie prosze o rozpatrzenie mojego podania do konca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Może byście sie wypowiedzieli ? Troche już czasu to trwa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Widziałem go w grze, ogarnia cheaterów i jest spokojny. Dajmy mu admina na próbę i zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Widziałem go w grze, ogarnia cheaterów i jest spokojny. Dajmy mu admina na próbę i zobaczymy. ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 A wiec jaka jest ostateczna decyzja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Jak widac nie ma takowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Paczek Ty sie chyba starzejesz... Zgred sie z Ciebie taki robi ze szok ;d Dał byś mu szanse. Przeciez w kazdej chwili mozna odebrac admina. Oczywiscie, bylo by wiecej osob do skladek Przemyśl to w cichym i ciemnym miejscu, w samotności. Tylko nie rob niczego w brew wlasnej woli ]:-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts