FeniX Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Składam ponownie podanie na admina. Liczę na to, że H@ o mnie pamięta... Ostatnimi czasy nie grałem ponieważ miałem remont w mieszkaniu i musiałem odłączyć kompa... Teraz wszystko wraca do normy... Liczę na pozytywne rozpatrzenie . edit by hulkster Nick: ^Joint Doctor^ Wiek: 21 Steam_ID: Będzie potrzebny to podam Staż w CS: 5 Lat z przerwami Link ze statami z game tracker danego serwera Następna rzecz nie do przejścia w podaniu...nikt nie umie tego dodać Powód ubiegania się o Admina: Adminów jest zbyt mało na serwerze... Oszustów jest co raz więcej... Dzieci krzyczą przez mikro aż uszy bolą... Mam sporo wolnego czasu który mogę spędzać na pilnowaniu serwera. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Dorosły, wyrozumiały, spostrzegawczy nie wypełniłeś wszystkich pól podania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 A co to za nabijanie postów? Może jakiś konkretny powód a nie samo "nie"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Myślisz że on sobie tym nabija posty ? według mnie nie opisałeś podania nie dodałeś gametracker.... napisz go może jeszcze raz wtedy może będą normalnie odp eN* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Poczekamy na odpowiedź H@. On będzie wiedział o co chodzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Z tego co widze to postow masz troche malo i gametrackera bys dal i wtedy mozna rozpatrzec takie podanie H@ podejmuje ostateczna decyzje a admini tez maja swoje zdanie na ten temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 A co to za nabijanie postów? Może jakiś konkretny powód a nie samo "nie"... jesteś żałosny, zobacz co Raca ma napisane między nickiem a avatarem. myślisz że zależy mu na nabijaniu postów ? - bo mi wydaje się że nie. Więc w dużym skrócie: - Raca - nie - Ja też - nie myślę że właśnie odpadłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Poczekamy na odpowiedź H@. On będzie wiedział o co chodzi . Haha wyczuwam tu jakiś spisek PS. napisałbyś przynajmniej na jaki server ubiegasz sie o admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 [quote=Mów mii Doktorze;30373 PS. napisałbyś przynajmniej na jaki server ubiegasz sie o admina Nie wystarczy zobaczyć na dział? Forum >> Biuro - sprawy organizacyjne >> Sprawy organizacyjne >> Podania o Admina >> Podanie admin War3FT >> Podanie po raz drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ups nie zauwazylem... sorry moj blad ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 Nick: ^Joint Doctor^ Wiek: 21 Steam_ID: Będzie potrzebny to podam Staż w CS: 5 Lat z przerwami Link ze statami z game tracker danego serwera Powód ubiegania się o Admina: Adminów jest zbyt mało na serwerze... Oszustów jest co raz więcej... Dzieci krzyczą przez mikro aż uszy bolą... Mam sporo wolnego czasu który mogę spędzać na pilnowaniu serwera. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Dorosły, wyrozumiały, spostrzegawczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Steam_ID: Będzie potrzebny to podam Aha... Jestem na Nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nie wystarczy zobaczyć na dział?Forum >> Biuro - sprawy organizacyjne >> Sprawy organizacyjne >> Podania o Admina >> Podanie admin War3FT >> Podanie po raz drugi nie nie wystarczy wystarczy przeczytać regulamin pisania podań i tam będzie m. in ze w temacie podania musi być wymieniona nazwa serwera Joint - odpowiedziałem Ci w 1 Twoim poście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeniX Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 No właśnie... Miałem grać przez tydzień i jeśli moje godziny grania wzrosną wtedy admin będzie... Grałem przez tydzień, ale potem miałem remont i przeprowadzkę i znikłem na jakiś czas... Teraz znów mam neta i wszystko jest ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 nie nie wystarczywystarczy przeczytać regulamin pisania podań i tam będzie m. in ze w temacie podania musi być wymieniona nazwa serwera Mój błąd. Chociaż w sumie niespecjalnie przyglądałem się wzorowi, ponieważ na razie nie zamierzam pisać podania. Aktualni admini dobrze się spisują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts