ranter3 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Ponizej umieszcze demo, aby pokazac co dzieje sie na mapie 35hp_2 gdy nie ma admina na serwerze. Jest tak prawie zawsze gdy nie ma admina online. Niesety w takim wypadku gracze moga tylko wymusic glosowanie. Link: http://speedy.sh/BC9Ru/35hp-2.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranter3 Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 cd podczas granej mpay 35hp_2 o godzinie 23.10 Link: http://speedy.sh/N2HSD/35.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 nie miałem jeszcze czasu by oblookać ale domyślam się co zamieszczasz - dodałem cfg dla tej mapy - ale rozumiem ze pewnie nie działa - nie miałem także czasu sprawdzić czy cfg działa może jutro jak wrócę z roboty to obejrzę dema i sprawdzę cfg Niestety to szczególna mapa (mapy knives) gdzie często łamany jest regulamin - często z nieświadomości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Czy ja wiem, ze z nieswiadomosci ... Mowi sie lub pisze graczom wiele razy, ze jest zakaz uzywania broni itd, ale oni i tak robia swoje. Bubson dzisiaj powiedzial na poczatku mapy: "O tylko dostane bron na tej mapie..." i sie zaczelo.. kazda runda strzelanie z "krowy" :/ Niestety nie bylo admina na serwerze, ani kontaktu z nimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranter3 Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Taki bubson! mysli tylko o nabiciu fragow i wiecej o niczym, niech postawi sie na miesjcu tych osob ktore regulaminu nie łamia. Wielu graczy staralo sie go zabic na poczatku rundy, aby mozna bylo normalnie zagrac na noze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Pisałem juz o lamaniu zasad na 35_hp dlatego tez byłem za usunieciem RTD - jesli sie da, bo sam nie wiem, to po prostu wylaczyc tą opcje na tej mapie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts