Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Tompl od razu po wejsciu na serwer, i godzinie okolo 22.30(19.11) zrobil vote, nawet nie wiadomo z jakiego powodu :aim_crazyjump3: "tak" "nie", nawet nie dal zadnego innego wyboru. Jednak nie o to chodzi dal vote chociaz do konca mapy pozostaly niecale trzy minuty. Czy tak zachowuje sie ogarniety admin? Raczej nie...

Posted
a myślisz że co, uczymy się banów i unbanów na pamięć

może go od razu ubijemy jak już

Ja to nawet kiedys probowalem. Ale Johny znowu zaczal grac i **** z tego wyszlo.

Posted

Ranter3 (WaR!aT^^) Ja nie wiem co ja ci zrobiłem, Wszedłem na serwer i zapytałem się czy chcecie vote. Zrobiłem jedno vote i jeden raz się pomyliłem, każdemu może się to zdarzyć. Pomyłka ludzka rzecz. Dał byś mi czas na na ogarniecie ss i demka itp. A ty już pierwszego dnia skarżysz zamiast powiedzieć mi że nad tym musisz popracować tego nie wolno itp skoro z ciebie taki super gracz.

Posted

Witam aLL. Nie bd robił nowego tematu napiszę tu xd

W moim przypadku Tompl dając mi bana (3 ss'y na respie ) potem uB dostając , na drugi dzień mnie zbanował, nawet nie zaglądnął na forum żeby oblukac mój temat.. Po zbanowaniu mnie od razu wyszedł. Wg mnie to nie profesjonalne z jego strony... (już nie piszę kiedy bo jest to w temacie :UB ss Qunta: )

Nowym graczem jestem i jak widziałem tom'a w akcji to banował all co "należy" . Grałem z 3 tyg i widywałem go z 3 | 4 razy ...

Wczoraj się zachował jak należy - >( nie zbanował mnie .! :D ) ->wbił na serwer przywitał się xd Posiedział na spect'cie z 20 min i odrazu wyłapał hack'erów i oby było tak dalej .

Wiem , że to troche dziwne że akurat pisze skargę i lekką pochwałę ,ale tą pochwałkę powinna byc traktowana jako codziennośc ( może trochę przesadziłem z codziennością ,ale tak z 10-20 min go nie zaboli...) Pozd..