tibo Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Witam. Nie wiem z jakiej racji ban, ale jest. Dany przez Agata [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'smierdza stopy' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:36440374' [AMXBANS] Twoje IP: '83.28.234.76' [AMXBANS] ======================================= Bezpodstawny ban = zerowa wiedza Admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibo Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Witam. Nie wiem z jakiej racji ban, ale jest. Dany przez Agata [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'smierdza stopy' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:36440374' [AMXBANS] Twoje IP: '83.28.234.76' [AMXBANS] ======================================= Bezpodstawny ban = zerowa wiedza Admina. Screenow nie ma - poszedl sam perm :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Najwidoczniej byla w 100 % pewna ja tez nieraz widzialem jak cheatowales Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Jak mniemam to są twoje screeny prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Kilka razy dostawales perma - lub ktos podszywal sie pod ciebie. (za aimbota) W co nie chce mi sie wierzyc, aby komus sie chcialo .. Hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibo Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Jesli nie zauwazylas mam steama. Moze nie znaczy ze nie moge na nim miec czitow, chociaz nie mam to i tak to budzi jakas wieksza uwage na to ze ich wlasnie nie mam. A co do screenow to ich nie mam, bo nie zrobilas. Daj UB, b0o nic nie mam ! Gram od 3 dni na serwie i Cie nigdy nie widzialem, ani bana zadnego nigdy nie dostalem wiec jakim cudem?! UB - tylko tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibo Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 http://banlista.thegames.pl/ Zobacz pisze : "Poprzednie bany 0" A więc prosze o UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 http://banlista.thegames.pl/ Zobacz pisze : "Poprzednie bany 0" A więc prosze o UB. Tak pisze. wczesniej nie miales steama wiec nie wyszukalo. Nie wiem, moze po prostu chciales sobie lvle nabic? Nie raz pamietam jak biegales na aimbocie, szczegolnie na fy_ski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibo Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Mam steama od 2010 roku! Gram na nim ciagle, wiec nie moglem to byc Ja. Poza tym gdybym czitowal, nigdy bym nie zajrzal na forum i nie walczyl o te UB! UB tyle chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 1 - tenat nie wg wzoru 2 - odwolanie nie wg zrozu 3 - brak nicka 4 - słabe tłumaczenie Gracz [t]iBO. Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID SteamID nie znane Adres IP 83.28.223.102 Zbanowany 12-11-2011 - 11:16 Nie wydaje Ci się ze podobne IP ? To ze masz "nawet" steam nie oznacza ze nie możesz wejść na NS jak wszedłeś wcześniej Idiotę to rób sobie z rodziny do widzenia CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts