GwI@zDa Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 1. Data otrzymania bana: 23 listopad 2011r 2. Godzina: Około 17.00 3. Nick admina wręczającego:Nie wiem 4. Nick gracza zbanowanego: ClassCSsTRIKE 5. Uzasadnienie BANA: Mam na tym serwerze nick GwI@zDa i gdy grał cziter classcsstrike chciałem aby admin go zbanował ponieważ grał on na wh po zbanowaniu okazło się że ma takiekie samo ip jak ja.NIe mogę zmienic ip gdzy mam internet radiowy i chciałbym dodać że mój kolega domell98 równierz ma tam przez to bana. A tu dowód BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Server # 1 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : ClassCSsTRIKE [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.131.140.8 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdź konsole. P.S sorry za tamte tematy ale nie wiedziałem jak to napisać. Mam nadzieje ze ta sprawa zostanie rozpatrzona pomyślnie ponieważ nabiłem ta już sobie około odznak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domell98 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Mam takie samo ip. Włącz gg GwI@zDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Zmień ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domell98 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Radiówka a zmiana ip 5 zł kosztuje u nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domell98 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 U nas nie chcą zminiać ip w sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GwI@zDa Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Nie prawda dzwoniłem już kiedyś do dostawcy internetu ponieważ miałem podobną sytuację i powiedział że nie zmieni IP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GwI@zDa Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 A nie da się po prostu UB?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 To są właśnie radiówki ... Nie wiem czy sie da po prostu zmienić ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GwI@zDa Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 no wez odbanuj mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Za sam spam nie chce mi się dawać ub. Poza tym, skąd możemy wiedzieć, że to nie ty czitowałeś, tylko twój "kolega"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 nie ma unb Link to comment Share on other sites More sharing options...
domell98 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Dajcie UB kurcze. To nie nasza wina że nie mamy TP i zmiennego IP. Tylko radiówka możliwa i nic więcej. Gramy mna tym serwie już jakiś czas a teraz przez jakiego hu... czitera koniec gry. BEZSENS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GwI@zDa Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 LOL żal mi was wszystkich pograć sobie nie można normalnie bo jakiś nieznajomi cziter ma to samo ip i dostał bana a normalni gracze co sprawiedliwie odznaki nabijali muszą teraz żałować. według mnie za przeproszeniem GÓWNO SOBIE Z INNYCH GRACZY ROBICIE. Hajs żeby tylko trzepać na odznakach i klasach premium a żeby pomóc czy odbanować za nic to juz was nie obchodzi. Odchodzę z waszych popieprzonych serwerów wraz z moimi kolegami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domell98 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 JEBCIE SIE I GRAJCIE SOBIE NA TYM ZJEBANYM SERWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem pedałem i lobię w dupala Link to comment Share on other sites More sharing options...
GwI@zDa Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 a i jeszcze jedno Raca ogarnij się ja nigdy hacków na komputerze nie miałem a ty już bezpodstawnie bez niczego mnie o czity oskarżasz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 zjebany masz ryj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizdy!! Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM jebać was cioty *****olone dzieci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Koniec JP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 drogi 14 letni o nicku GwI@zDa oraz pizdy!! (bardzo pasujący do Ciebie) kamil07123@pino.pl oraz kamil.gwiazda@wp.pl i Twój zje**** kolega 13 letni domell98 domell98@gmail.com powodzenia w zakładaniu nowych maili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts