Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Siema.

Pisze w sprawie mapy aim_crazyjump_3

To już przechodzi ludzkie granice.

Na serwie jest ustawione że można nominować mape co 2 , lecz co zagramy 2 to znowu jakis pajac nominuje crazyjumpa i wszyscy go wybieraja.

Chodzi oto żeby zmienić częstotliwośc map i dać np co 5 / 7.

Żeby co 3 mape niegrac crazyjumpa.

Posted

Tym pajacem jestem np ja ;-) Ja sobie nominuje ale nie przesadzaj ze co dwie mapy bo w to mi sie nie chce wierzyc. Co 10 map mniej wiecej jest crazy. Nie mowie o dust2 ktory jest grany dopiero co kilka map. Ty rzeczywiscie lubisz sie wyzalac.

Posted

Ja osobiście nie lobię tej mapy

ale jeśli ktoś ją nominuje - a wszyscy tą nominację popierają wyborem

to oznacza ze jednak większość chce tą mapę zagrać

Świat w liczbach:

aim_crazyjump_3 - 10% czasu uptime serwera jest grana, czyli przez godzinę to tylko 6 minut

czyli na pewno nie co 2 odpalona mapa to aim_crazyjump_3

Posted

hulkster wzór się absolutnie nie zgadza. crazy jest wybierane rzadko przy dużej ilości graczy i jak jest dużo dzieci które jeszcze nie śpią ale wpadnij na serwer wieczorem czy też późną nocą i zagrasz sobie albo scouta albo crazy albo lego albo 35hp czyli sam najgorszy syf

• 3 months later...
Posted

Ja osobiście lubię tą mapę ale fakt często ją gramy . Tak jak wyżej dodał 55

wpadnij na serwer wieczorem czy też późną nocą i zagrasz sobie albo scouta albo crazy albo lego albo 35hp czyli sam najgorszy syf

Szczególnie te 35 hp mnie męczy bo ktoś wylosuje w rtv broń i po 5 minutach na tej mapie wszyscy mają bronie a nikt nie gra kosy czyli bez admina nie da się tam grać i jestem ZA tym aby częstotliwość map była zmieniona aż do 7 abyśmy grali takie mapy jak : tuscan , piranesi , assault czy wiele wiele innych ciekawych map bo gra nie kończy się na dust , dust2 i inferno : )