Lachu. Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Siema. Pisze w sprawie mapy aim_crazyjump_3 To już przechodzi ludzkie granice. Na serwie jest ustawione że można nominować mape co 2 , lecz co zagramy 2 to znowu jakis pajac nominuje crazyjumpa i wszyscy go wybieraja. Chodzi oto żeby zmienić częstotliwośc map i dać np co 5 / 7. Żeby co 3 mape niegrac crazyjumpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Tym pajacem jestem np ja ;-) Ja sobie nominuje ale nie przesadzaj ze co dwie mapy bo w to mi sie nie chce wierzyc. Co 10 map mniej wiecej jest crazy. Nie mowie o dust2 ktory jest grany dopiero co kilka map. Ty rzeczywiscie lubisz sie wyzalac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ja osobiście nie lobię tej mapy ale jeśli ktoś ją nominuje - a wszyscy tą nominację popierają wyborem to oznacza ze jednak większość chce tą mapę zagrać Świat w liczbach: aim_crazyjump_3 - 10% czasu uptime serwera jest grana, czyli przez godzinę to tylko 6 minut czyli na pewno nie co 2 odpalona mapa to aim_crazyjump_3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Permi jakiego wzoru używałeś aby wyliczyć to ? podasz proszę ;d a tak serio Tak samo jak Hulkster też nie lubię tej mapy lecz jak jest grana to gram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 hulkster wzór się absolutnie nie zgadza. crazy jest wybierane rzadko przy dużej ilości graczy i jak jest dużo dzieci które jeszcze nie śpią ale wpadnij na serwer wieczorem czy też późną nocą i zagrasz sobie albo scouta albo crazy albo lego albo 35hp czyli sam najgorszy syf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 aim_crazyjump3 jest grany często ,a nawet za czesto co 4,5 mapek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Ja osobiście lubię tą mapę ale fakt często ją gramy . Tak jak wyżej dodał 55 wpadnij na serwer wieczorem czy też późną nocą i zagrasz sobie albo scouta albo crazy albo lego albo 35hp czyli sam najgorszy syf Szczególnie te 35 hp mnie męczy bo ktoś wylosuje w rtv broń i po 5 minutach na tej mapie wszyscy mają bronie a nikt nie gra kosy czyli bez admina nie da się tam grać i jestem ZA tym aby częstotliwość map była zmieniona aż do 7 abyśmy grali takie mapy jak : tuscan , piranesi , assault czy wiele wiele innych ciekawych map bo gra nie kończy się na dust , dust2 i inferno : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 [spam] Kurde ... I to jest najgorsze na forum , że nie można edytować swoich postów . Przydałoby się to zmienić Poprawiam się *rtd a nie rtv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 przydalo by sie kilka nowych, duzych mapek. juz kiedys dodalam kilka na forum ale cos nie wypalilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts