Buniu Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Gram już chwilę na War3 u Was i wogóle nie ma tu adminów, Widząc waszą niechęć do dawania uprawnień to aż mi się coś robi Na War 3 przychodzi około 2 adminów tak jak czytałem na podaniu Paj 'a. Non stop cziterzy przychodzą, albo gracze którzy od miesiąca mają problem z pingiem gdy jest admin wywala ich jak nie ma (prawie zawsze) cały czas grają i są problemy w grze. Dobra rada na przyszłość adminów powinno być około tyle ile jest slotów ! Prośba do Was abyście coś Zrobili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 1. Ten temat bardziej pasuje do działu War3FT Prośby, pomysły, gorzkie żale. 2. Widząc waszą niechęć do dawania uprawnień to aż mi się coś robi Admini nie chcą dawać uprawnień byle komu. 3. Dobra rada na przyszłość adminów powinno być około tyle ile jest slotów ! Skoro jest za mało adminów, napisz podanie. Podsumowanie: Admini robią co mogą, starają się być długo na serwerze, jednak mają swoje prywatne życie i nie mają czasu siedzieć 24/7. Jeśli uważasz, że się nadajesz - napisz podanie, a być może zasilisz szeregi adminów serwera. Senk ju 4 przeczytanie tego ~Drops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Sam popracuj nad tym aby nim zostać to nie będziesz miał problemów. Co do Paj'a zapracował se na admina i go dostanie to o co Ci chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 nie wiem skąd wziąłeś problemy z pingiem pierwszy raz o tym słyszę I nie chce mi sie 50 raz tłumaczyć dlaczego jest tak a nie inaczej W ogolę jutro admin dla każdego kto wejdzie na serwer a jak ktos jutro będzie grał na cheatach dostanie do tego steam gratis Taka promocja świąteczna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts