karol. Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Witam Was ;D Grałem na tym serwie jakieś 2 lata temu Niestety na moim nicku nie było żadnej odznaki itp. Jakbyście mogli mi oddac 100 killa z shota to był bym bardzo wdzięczny Na pewno mnie ktoś pamięta ;p majster pamięta hehe Pozdrawiam.
hulkster Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 wymagane do oddania potwierdzenie przez admina albo screen
karol. Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 hm może zdejm ten fartuch pamięta lub chyba to byl pudzian dominator coś takiego
Wrona Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Nie wiem czy teraz moje zdanie się liczy ale pamiętam tego pana jak kiedyś trochę grał na tym serwie. Niestety nie pamiętam ile dokładnie miał tych zabić
karol. Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 100 miałem napewno hehe pamiętam jak nabiłem na cs_max i ktoś mi tam dał się zabić bo mi brakowało jednego xD Majster chyba pamięta że tyle miałem xD to było 2 lata temu
karol. Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 no siema widze ze sprawa ucichła -.- nie było mnie ponieważ gram w sampa ale dostałem bana na 30 dni nie mam co robić wieczorami więc wracam do was i chciał bym mieć te jeb*** 100 killa xd
Recommended Posts