GALGAAANwOw Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Witam. Nie będę się jakoś poważnie rozpisywać, tylko od razu przejdę do rzeczy. Mianowicie, chciałem złożyć swoje podanie o admina na serwerze war3ft. Nick na Serwerze: GALGAAANwOw~` Wiek: 17 ( na roczniki już 18) Steam_ID: 0:1:18948963 Staż w CS: 5 lat (tak, 5lat, wiem że czasem gram jak botek ) Link ze statami z game tracker danego serwera: http://www.gametracker.com/player/GALGAAANwOw~%60/193.33.177.67:27015/ Czas spędzony na Serwerze: Jestem na serwerze dość często w bardzo różnych godzinach. Także często na steam, nawet jeśli nie gram wystarczy napisać i zaraz będę w grze. Mam przegranych ponad 50 godzin na serwerze. Może i mało Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem serwera war3: Składam to padanie ,gdyż na serwerze nie dzieje się najlepiej. Admini wchodzą raz na czas. Ostatnio troszkę częściej. Gram w cs już długo i potrafię odróżnić czitera od czystego gracza. Znam także bardzo dobrze AMX oraz komendy rcon, bo nie raz byłem już adminem. Gdy nie ma admina na serwie jest pełno cheatów i większość łamie regulamin. Znam bardzo dobrze regulamin i chcę aby go przestrzegano. Obiecuje że będę wywiązywał się ze wszystkich obowiązków nadanych mi jako admin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Hmm dałbym mu szansę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Osobiscie sie narazie wstrzymam . Zobaczymy co reszta na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 nie ten dzial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Sory, że nie ten dział. Może się ktoś wypowie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Najpierw musisz przejsc pewna procedure ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 A mianowicie? Nie chcę zbytnio tutaj spamować. Jeśli mam czekać aż reszta się wypowie, to zaczekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 uno nie ma idp na pytanie o skladki - ktore sa wymogiem duo - czekamy tez na odp innych adm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 A fakt, składki. Powiedzmy 10-15zl miech starczy ;d ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 15 wystarczy, i proponuję okres zapoznawczy 1 miesiąca - i później zadecydujemy wszyscy czy zostajesz adminem dłużej czy nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Okej, jak przesłać pieniążki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Przelewem najlepiej, masz w sygnaturce hulkstera link do sklepu - Odnośnie podania to nie mam zdania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 ja bym poczekala az sie wypowie Raca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALGAAANwOw Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 No dobrze, jeszcze zaczekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts