hulkster Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Specyfikacja : Moc: 1100KM (jedyne) Waga : 1376 Kg Silnik : 7.0L turbodoładowany V8 Prędkość : 375km/h (Ograniczona elektronicznie !) Porógnanie z Veyron: ST1 - 802KM/tone Veyron - 446KM/tone (tylko) Oczywiście, Veyron jest tak skonstruowany, aby móc odlecieć w kosmos i dolecieć na Uran [video=youtube;ce6xBEn-pyg]http://www.youtube.com/watch?v=ce6xBEn-pyg zdjęcia z TopGear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Codziennie do szkoly takim jezdze tylko ze moj jest napedzany silnikiem 1 osla niemechanicznego. Moja machina ma tylko 2 kola mniej i waga tez jest mniejsza, pozatym posiada orginalne orurowanie firmy Diament oraz nowatorskie rozwiazanie czyli bagażnik z przodu pojazdu http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/963/43/66/963436691 ps. ta twoja zabawka nie ma najmniejszych szans z tym cudem :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Nie oglądałem tego odcinaka TopGear'a ale czy to jest produkowane seryjnie? Bo wiesz dużo samochodów jest szybsza od Veyrona tylko nie są produkowane seryjnie.... Choćby SSC ultimate Areo tt który ma Vmax o 5 km/h więcej (tzn około 413), i jest produkowany seryjnie ^^. No ale cóż ja bym tam wolał Koenigsegg'a CCX.......... Edited December 30, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 No a i owszem Johny ale Aero ... ST1 ma ładniejszy środek Produkcja jak najbardziej seryjna Całe 15 egzemplarzy powstanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GauchO Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 widzę że dopisek TG to super ale teraz w styczniowym nr TG można było przeczytać o najnowszym osiągnięciu red bulla X1 ale tylko w projektach polecam ten artykuł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) ja ci sie pojooooonnnkam... Edited December 31, 2010 by Koszmar11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 no ja ostatnio TopGear kupuje i leży na szafce, wszystkie czekają na lepsze czasy kiedy będę miał za dużo czasu i je przeczytam ale okładki są ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts