orochi Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 mam na oku pare par sluchawek, chcialbym poznac zdanie innych gdyz musze zabrac sie neidlugo za zakup... wybor to: STEELSERIES 5H V2, OZONE Strato 5.1, CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Sigma, ROCCAT KAVE 5.1 SOLID, STEELSERIES SIBERIA V2, PLANTRONICS GameCom 777... cenowo sa podobne wiec jedynie beda mnie glownie ciekawic wrazenia z uzytytkowania psozczegolnych sluchawek jesli ktos z owych korzystal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Mam i osobiście polecam PLANTRONICS GameCom 777, z początku uciskają ale się wyrobią i gra się świetnie. Dźwięk krystaliczny i można włączyć Dolby Surround. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Osobiście używam Creative Fatality. Wiem, że ich nie uwzględniłeś i są już może troche przereklamowane ale u mnie się bardzo dobrze spisują. Dźwięk naprawdę dobry, można się pobawić w skany i co najważniejsze komfort użytkowania wysoki. Uszy nie bolą nawet jak się ich długo używa bez przerwy. A do tych co wymieniłeś to Ci nie pomogę bo niestety nie miałem okazji w nich grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja Racy poleciłem PLANTRONICS Miałem Fatality (nawet cały czas mam) PLANTRONICS - wygodne, wygodne, wygodne, super dźwięk - właściwie to nie mają wad Creative - mniejsze niż PLANTRONICS, przez co szybciej się męczysz - bolą uszy * (w porównaniu do PLANTRONICS) Mikrofon był deko lepszy w Fatality do momentu, kiedy się nie zesrało coś i teraz juz lepszy nie jest Rożnica cenowa nie jest duża - a trzeba pamiętać - że jak kupujesz, to już na kilka może nawet lat PLANTRONICS - to firma która od dawna robi słuchawki wszelkie - nawet zaopatruje NASA (i tp ale tu nie ma się czym chwalić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viro Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Osobiście też mam Plantronics GameCom 777 i jestem z nich zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBUSO Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Napisz tak jak jak wyżej inni, bierz słuchawki PLANTRONICS GameCom 777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 Aktualnie przesiadłem się na słuchawki Hyperx Cloud II Od Plantronics mają na prawdę dużo lepszy mikrofon Są wykonane solidnie, duże membrany są wygodne, nie męczą uszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 @hulkster Jak po takim czasie sprawdzają się twoje Fatality? Czy nadal je masz? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts