Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

sory że się wtrącam ...5517oOo na pierwszym ssie nie zawsze pokazuje kto robił ssa a po zatym nie wiem czy komuś opłacało się by zmieniać nazwę serwera na taki jak nasz War3...Ub jednak powinien być...

Posted

Pamiętam jak koleś mierzył po ścianach i dopóki nie dostanę w rar spakowane to nic z tego może i masz racje ale dla mnie to nic nie znaczy:P tak jak mówi bq nie ma szans jak na razie

Posted

wiecie ja zawsze dostaje bany na serwerach... niepogram 2 dni i ban leci wiec mi sie odechciewa wrzucac za kazdym razem screeny na forum zeby ub dostac... a ze akurat znalazlem te zdjecia w folderze no to chec sie zebrala,wiecie, 3 postacie 8+ no to :D a w paczce chcecie? prosze bardzo:

http://speedy.sh/6N3Bk/Screeny.rar

Posted

wiecie co wam powiem? admini zawsze banuja ludzi uczciwych a cheaterzy graja sobie radosnie na serwerze : )Gralem dzis,wczoraj to byli tacy... i to mnie najbardziej smieszy ...Nauczcie sie oceniac ludzi ... Kuzwa pomyslcie gdybym mial cheaty to bym tu nie pisal no sorry. A, i tak a pro po: Ty chyba naprawde nie wiesz jak wyglada wh i aim :-)

Posted

pisałem już że nie zgadzają się rozmiary ssów, bo każdy jest duuuużo inny, a do tego rozdzielczości, gdzie w oryginalnych ssach wszystko powinno być jednakowe. To co ty tu piszesz w psychologii nazywa się uzasadnieniem pozornym;]

Posted

1. wymiary ssow - jeden ss ma 640x512, gdy pozostale dwa maja 800x640

2. wadliwy ss - jeden z ssow jest uciety od dolu takze 1/6 ssa znikla pod "mrowkami"

3. waga ssow - 2 ssy maja te same wymiary a roznica plikow w kb jest prawie 3x

prosilismy o orginalne ssy jakie miales zrobiony a ty mimo wszystko wrzucasz kazy inny ss z czego moze jeden jest orginalny, blad na jednym ssie moze bym zrozumial ale takze nie wywiazales sie z terminem czasowym i mimo wszystko dalej sie wyklucasz....

Posted
Oj byś się zdziwił Ledunar, bo są takie osoby, które wrzucają ssy na których widać wh, a oni proszą o ub i mówią, że nic nie mają...

A to sory zwracam honor a co do screenow mam pewien problem bo juz ich nie mam :S Czyli co? moge juz podziekowac za gre na tym serwerze? Chyba ze byscie cos wymyslili

Posted
To ciężko było poświęcić 5min na wrzucenie ss-ów a potem zrobić reinstal?

P.S to że zapomniałeś to tylko ściema ;]

no i znowu nieskumales... 3 dni temu pisalem prosbe o ub. Screeny sa ale wrzucone na imageshack. 2 dni temu usunalem je bo myslalem ze juz mi nie beda potrzebne. Jak czytalem inne posty to tylko wstawiali na imageshack i dostawali ub. Tak poprostu. a jak mialem je wstawic w RAR no to skopiowalem je z Imageshacka. I to nie jest sciema

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...