Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick: Discover

Admin: Nie wiem w logu nie ma nicku gram tu od tygodnia.

data: Przed chwila

moje IP: 212.122.223.68

Kraj: poland

ss'y: brakl

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : Discover

[AMXBANS] Przyczyna : ' Lamisz '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 46854738 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 212.122.223.68 '

[AMXBANS] ========================================

niby za co ten ban lol ?

Posted (edited)

Grałem na serwerze gdy dostałem bana , nie wiem za co nie wiem na jakiej podstawie. Powod: Lamisz to troche nie na miejscu.

Admin siedzi na forum pisze w innych tematach, pisze mu zeby wszedł tutaj i wyjasnil to ale cisza.... to jest postawa admina ? no tak płaci to moze robic co chce, zapomnialem.

Edited by 5517o0o
Posted (edited)

no słucham za co dałes mi perma ? za to ze szukałem adminow na serwer ? podalem IP ? nie, robilem reklame ? nie. wiec nie rozumiem za co perm :) wytlumacz mi.

Jeszcze brzydko napisalem do kogos bo sie wtracał a ja szukalem typa z ktorym wczoraj rozamwialem tylko nie pamietalem niku, mogl nic nie pisac a nie mnie prowokowac. To by bylo na tyle, nawet gdyby za przeklinanie to chyba nie perm ? Jeszcze sie nie spotkalem z takim czyms zeby za przeklenstwo dostac perma haha za wjazd na rodzica to rozumiem ale nie za przeklinanie! Nastepnego posta napiszesz jutro tez wieczorem ? ile mam czekac na wyjasnienia..........

Edited by 5517o0o
Posted

sorry ale nie ma opcji edytuj a admin mnie zwodzi a chcialbym jakies uzasadnienie do tej sytuacji bo nie miesci mi sie to w glowie, zreszta mozecie logi sprawdzic tez mam admina takze wiem co nieco.

Posted

fakt bezczelnie nie wyskoczył z reklama w stylu "zapraszam bla bla ip" ale wypytuje sie graczy czy nie chcą admina do jego serwera wiec mowie żeby skończył i szukal sobie gdzies indziej a ten to mnie chyba z tekstem "zamknij ryj" czy jakos tak jak mi cos nie pasuje... widac ze wszedl na forum czyli jednak chce tu pograc to w takim razie mysle ze moznaby mu zmiejszyc okres bana do tygodnia

Posted

a skad moglem wiedziec ze ty masz admina? myslalem ze to zwykly gracz ktoremu cos nie pasuje i sie wpieprza a ja szukalem poprostu typka z ktorym wczoraj rozmawialem, takze lekkie nieporozumienie i sory. Tydzien troche za długo moim zdaniem chcialbym jutro juz pograc :)

Posted
a skad moglem wiedziec ze ty masz admina? myslalem ze to zwykly gracz ktoremu cos nie pasuje i sie wpieprza

Nie widze róznicy miedzy zwyklym graczem a adminem? Do jednego i drugiego trzeba miec szacunek. Admin poprostu moze dac ci bana.

ps tak mnie natchnelo mimo ze zamkniete.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...