Sup3rES Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : CzerwonoZoltoZielony [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31652715 ' [AMXBANS] Your IP : ' 93.105.168.126 ' [AMXBANS] ======================================= Więc tak ban bardzo bardzo dawno temu jeszcze na bf2/mod nie pamietam przez ktorego admina. Dał mi bana bo miałem staty chyba 12:0 i grałem pod innym nickiem niż zawsze(Sup3r ES! - CzerwonoZoltoZielony ) Fajnie jak bym dostał UB nie grałem u Was już bardzo długo a chyba znajomość miedzy nami była dobra Nie miałem w tedy robionych ssów , rozmawiałem pózniej z tym adminem i mówił ze wyskakuje jakiś bład przy UB i miałem sie zgłosić do Thermala ale nie mogłem na niego trafić. pozdrawiam ES. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 prędko piszesz odwołanie Done Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts