hulkster Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Dostałem od kolegi maila którego on otrzymał, jako odpowiedz na swoją ofertę sprzedaży samochodu. Poziom wypowiedzi mówi sam za siebie - generalnie specjalista ds. motoryzacji. Adres e-mail: kombi@op.pl Tel: 532875675 UWAGA: Ten e-mail został wygenerowany automatycznie, nie odpowiadaj na niego! Aby odpowiedzieć na pytanie wyślij e-mail na powyższy adres kontaktowy lub skontaktuj się telefonicznie. Treść wiadomości: -------------------------------------------------------------------------------- ta "cena atrakcyjna j.w." to chyba jakis zart sprzedajesz stare i wyjezdzone pudło i probujesz szczekac? powinienes pracowac niziutko na hogach zeby w razie potrzeby całowac w dupe kogos kto ewentualnie bedzie chciał sie zainteresowac tym czyms masz instalacje za 1000zł??? a skad to cudo? wymontowales i zamontujesz spowrotem przed klientem? cena atrakcyjna, nie jestem handlarzem-żygac mi sie chce jak czytam te wasze wypociny i jeszcze auto z warszawy, przeciez to n a kilometr smierdzi wyjezdzonym złomem jak dostaniesz 14000zł to bedzie cud baranie jeden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Jakiś kretyn skoro nie jest zainteresowany to po co pisał maile. A tak z ciekawości jakie auto sprzedawał kolega?:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts