Kr3aToR Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Chciałem zaproponować kilka ciekawych map... ;] 1. cs_assault_necro 2. sex_movie 3. cs_school 4. fy_iceworld 5. fy_snow_orange 6. aim_ak-colt Narazie to tyle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja bym jak najbardziej dodał te mapy ale bez cs_school ponieważ jaj nie lubię no i mogła by wrócic jakaś mapa knife np 35 hp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 Mapy Knife: 1. 35hp_mortal 2. ka_fang 3. ka_noway 4. 1hp 5. 35hp_2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Czym więcej grana " nożów-ka " tym więcej banów za awp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Racja.. Ale regulamin jest po to aby go przestrzegac a osoby ktore tego nie robia beda banowane, wiec mapy takie sa jakby sprawdzianem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja proponuje mapy: 1. aim_deagle5 2. aim_ak-colt3 3. awp_space 4. de_lidl 5. de_tesco 6. cs_rats_assault Ode mnie to tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 już takie sprawdziany były, wtedy z serwera potrafiło wylecieć nawet 7 osób na 16 grających, więc to jest prawie połowa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 To wystarczy wprowadzić jedną lub dwie a jeśli faktycznie będzie tak jak mówisz to wycofać. Moim zdaniem tyko kilka osób które grają pierwszy raz czy drugi na "nożówce" używają AWP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kreator, to nie kwestia ze na naszych serwerach cs nie było wcześniej map nożowych Było,owszem, i je wycofaliśmy, własnie z tego powodu ze przy modzie BF2 jak masz odznakę i dostaniesz AWP nikt nie patrzył, czy to Knife map. I dzięki temu polowa serwera wylatywała z banem. Kolejna rzecz, że najczęściej robili to "nieświadomi", ale po banie na wejście taki gracz raczej nie będzie ponownie tu próbował wejść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 No Dobra przyznaje ci racje. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Moje propozycje na mapy: 1. de_ratsxl 2. de_office_rats (niestety nie mogę znaleźć linku) 3. de_clan1_mill Na razie tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 dodajcie jeszcze 6 map z basenem 3 na noze pare fy_ xxx i ratsow pare bo za malo jest no, no grajmy grajmy bedziemy hajty pro elo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) Dalsze propozycje: 4. fy_dustworld2010 5. fy_simpsons_house_v2 6. fy_mi3_road 7. de_dustall 8. de_tech 9. de_wasteland_2 10. cs_sprouts 11. cs_delta_assault __________________________________ A więc? Będą jakieś nowe mapy? Edited August 17, 2010 by MrDrops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Wg mnie te mapy to niepotrzebne zasmiecanie serwera nikt na nich i tak nie bedzie gral takie jest moje zdanie dziekuje za uwage i pocwiczcie ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 drops a bedziesz umial w nominacje wpisac nazwe mapy nr 5 ? a po drugie,raczej ZNANE fajne mapy, bo tez jak ktos widzi nie znana mape to raczej nie wbija po trzecie musze znalesc czas by odladnac mapy to tym prostym procesie mapa znajduje sie na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 *eaSy=** Wg mnie jeśli mapa się spodoba to raczej ktoś będzie grał. hulkster "drops a bedziesz umial w nominacje wpisac nazwe mapy nr 5 ?" Nie wiem, dlaczego miałby być z tym problem. (Może taki niekumaty jestem ;D) Co do drugiego ktoś może nie znać mapy, będzie ciekawy to wejdzie, spodoba się, podobnie może być z innymi. A co do trzeciego, wystarczy mi zapewnienie, że kiedyś będą (oby w jak najkrótszym czasie ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Z długoletniego doświadczenia wiem, że nowe mapy rzadko się przyjmują. Ludzie są leniwi, nie chce im się ściągać nowych map i jeśli już taką wybiorą to zaraz wychodzą bo im się nie podoba .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) dokladnie tak jak napisal raca Edited August 18, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Można chociaż spróbować. ___________________________ Albo można zrobić sondę czy dodać konkretną mapę Edited August 18, 2010 by MrDrops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Można chociaż spróbować. ___________________________ Albo można zrobić sondę czy dodać konkretną mapę Chyba nie srałeś, chłope .. jeśli sonda powstanie i wygrają nowe mapy, oby .. To powiem tyle, że jestem za .. ale to się nie przyjmie, 3/4 graczy z serwra nie ma konta na forum .. Więc nie ma sensu, jeśli chcesz robić ankietę to rób .. zagłosuję za, jednak to się nie przyjmie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Można też zapraszać graczy do zarejestrowania się, a potem zagłosowania w sondzie, która powstanie danego dnia, np. 24 sierpnia (wtorek), a koniec głosowania będzie np. 31 sierpnia (wtorek). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 To pierw ich zachęć do rejestracji... jeśli już każdy się zarejestruje, odśwież temat, a teraz daj spokój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Osobiscie skłaniam sie do tego, co mowia Raca i Fleszu.Nowe mapy maja sens kiedy jest duzo graczy chetnych po ich poznawania.A popatrzcie na przykladzie mapy cs_alpin.Gdy ona wygrywa to na serwerze zostaje góra 10-12 osób, z czego połowa siedzi na spekcie i czeka na koniec mapki i na nove vote:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 Jest już wystarczająco dużo map więcej nie potrzeba... I tak większość z nowych mapek jest grana rzadko i nie cieszą się one sympatią... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 nie chodzi o to ze map nie ma tylko ze stare sa i jest w brut nie granych wogole patrzac na mapcycle to grane sa glownie westwood rats snow pool tuscan i standardy takie jak nuke inferno dusty( kusilo mnie zeby napisac biusty) chcialbym aby zmniejszyc ilosc map i jesli daloby rade zrobic staly mapcycle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts