kwiatek108 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam. Chciałbym wyjaśnić sprawę bana, otóż "ogarnięty" admin, dał bezpodstawnego bana, SSów nie było, HLTV jest można sobie zobaczyć moją czystą gre. Wszystko każdy ruch od razu uzasadniam, SŁUCHAWKI! Przy okazji prośba do HA ogarnij tego "swojego człowieka" bo nie ma pojęcia o adminowaniu, nawet przez sekundę nie był na spec żeby popatrzeć jak gram. Nie zależy mi na graniu na Waszych serwerach ale nie mam zamiaru sobie zaśmiecać konta jakimiś śmiesznymi "banami". Wyciąg z consoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 83 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : kwiatek108 . cbr [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Forum.TheGames.PL [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 30401844 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.186.142.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ban usunięty Czy naprawdę myślisz,ze trzeba być na spec by sprawdzić wh ? Czy screeny to podstawa banowania ? Ale oczywiście jak Ci nie zależy na graniu tu to wiesz jak to mówią polscy przedsiębiorcy - droga wolna a na Twoje miejsce jest dziesięciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiatek108 Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Zacznij dobierać kompetentną administrację, bo to jak i za co zostałem zbanowany nie napawa optymizmem dla Twoich serwerów. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts