abruger Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Nick: **BURGER** Wiek: 16 Steam_ID:nie mam ale jak będzie trzeba to kupie Staż w CS: 1 rok Datę rejestracji na forum: wczoraj Od kiedy u Nas grasz - jakieś 4 miesiace tylko często zmieniam nick Powód ubiegania się o Admina: powodem jest to, że gdy nie wejdę na serwer zawsze biegają na czitach aim lub wh Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Jestem miły, kulturalny, nie używam obraźliwych słów Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : myślę, że raz na miesiąc mógł bym dać z 15 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 niestety przez to ze jak piszesz często mieniasz nicki nie mam możliwości zweryfikowania Twojej grywalności u Nas przez co musimy odrzucić podanie (tak jak i brak STEAM) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abruger Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Obowiązkowo trzeba mieć steam. Teraz zmieniłem już nick na długo postaram się grać regularnie. A steam to nie problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts