Kr3aToR Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Powiem tak wymaga to praktyki ale da się zrobić. Najlepiej kupić defusera Podchodzisz do bomby, włączasz latarkę i następnie jednocześnie ja wyłączasz i naciskasz "e" (rozbrajanie). To + CzapkaNiewidka pozwala oszukać pilnujących bomby;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Powiem że bardzo przydatne Już próbowałem, ciężko zrobić ale opłaca się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`fGs Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 gram już trochę i nie wiedziałem <szok> "+" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Ale slychac wylaczajaca sie lampke.. tez podejzane skoro kolo paki nie ma nikogo a tu lampka sie wlacza ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 O czlowieku O czym ty tu piszesz ? Po 1 : Ten sposob jest juz od x lat (osobicie poznalem go 6 lat temu) Po 2 : Jest/lub powinien byc zabroniony na kazdym sewerze jakiegokolwiek typu Po 3 : W sumie to nie wiem, czy napisales to dla poczatkujacych (ktorzy dopiero co zaczeli grac w cs, lecz jest ich bardzo malo tutaj), czy chciales sie podzielic tak ogolnie "nowo" odkrytym sposobem w twoim wykonaniu Oczywscie nie mam tutaj pretensji do cb, wiec nie pomysl, ze chce tutaj krytykowac twoj temat ale to jest po prostu takie hm.. banalne Tylko nie zrozum mnie zle w tym, co napisalem powyzej Pzdr. Paj ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 A może Paj zobaczysz, że to było napisane 1,5 roku temu ? Nie było na forum wcześniej takiego opisu stad się pojawił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Generalnie chodzi o to, ze wiekszosc to zna (takie sa moje domysly, bo o tym bylo glosno) Dlatego tez zapytalem, czy glownie napisal to z mysla o zielonych Tak jak wczesniej pisalem, nie mam tutaj do nikogo pretensji a juz tym bardziej zastrzezen do piasnia tego typu tematow. Pzdr. Paj ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts