*eaSy=** Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 * Nick: * eaSy =** * Wiek: 17 * Steam_ID: STEAM_0:0:33060488 * Staż w CS: Około 4 lata z przerwami * Data rejestracji na forum: 17.07.2010r * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Obecnie całkiem sporo, przez ostatnie 2 tygodnie 26,4h * Od kiedy u Nas grasz: Od około miesiaca moze wiecej. * Powód ubiegania się o Admina: Gram duzo na tym serwerze i czesto jest tak ze nie ma zadnego admina, a graja haxy. Wiec chcial bym umilic gre innym i jakos ich ogarnac bo nie zawsze moze ktos wejsc. Tyle. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Nie mam z nikim konfilktow . nikogo nie faworyzuje staram sie z nikim nie kłocic chyba ze jakies dzieci po 10 lat I chcial bym przyłaczyc sie jakos do rozwoju serwera Licze na pozytywne rozpatrzenie
hulkster Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 - 1 post podanie +- wiek ok, przyjmijmy +gra +ogarnia chyba ?
*eaSy=** Posted July 20, 2010 Author Report Posted July 20, 2010 teraz zagladam codziennie na forum a w ogole serwer i forum to 2 inne rzeczy chyba.. no nie wiem. a wiek nie wystarczy ? nie jestem jakims nieogar 17 latkiem zreszta niech wypowie sie ktos kto ze mna gra
Kr3aToR Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Moim zdaniem gościu w porządku potrafi pomyśleć... (czasami) jest ogarnięty... wiek całkiem w porządku... Myślę, że da radę jestem na TAK
Recommended Posts