*eaSy=** Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 * Nick: * eaSy =** * Wiek: 17 * Steam_ID: STEAM_0:0:33060488 * Staż w CS: Około 4 lata z przerwami * Data rejestracji na forum: 17.07.2010r * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Obecnie całkiem sporo, przez ostatnie 2 tygodnie 26,4h * Od kiedy u Nas grasz: Od około miesiaca moze wiecej. * Powód ubiegania się o Admina: Gram duzo na tym serwerze i czesto jest tak ze nie ma zadnego admina, a graja haxy. Wiec chcial bym umilic gre innym i jakos ich ogarnac bo nie zawsze moze ktos wejsc. Tyle. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Nie mam z nikim konfilktow . nikogo nie faworyzuje staram sie z nikim nie kłocic chyba ze jakies dzieci po 10 lat I chcial bym przyłaczyc sie jakos do rozwoju serwera Licze na pozytywne rozpatrzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 jestem na nie 1. Wiek 2. 1 post to podanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 - 1 post podanie +- wiek ok, przyjmijmy +gra +ogarnia chyba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 teraz zagladam codziennie na forum a w ogole serwer i forum to 2 inne rzeczy chyba.. no nie wiem. a wiek nie wystarczy ? nie jestem jakims nieogar 17 latkiem zreszta niech wypowie sie ktos kto ze mna gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 wejdź na serwa to chwilę pogramy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Moim zdaniem gościu w porządku potrafi pomyśleć... (czasami) jest ogarnięty... wiek całkiem w porządku... Myślę, że da radę jestem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts