blancik Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Witam. Chciałbym wyjaśnić sprawę dotyczącą mojego bana.. W dniu 31.07.2010 z niewyjaśnionych powodów dostałem bana niby za cfg. Nie wiem kto mnie zbanował. Nie wiem dokładnie za co, ponieważ wszedłem na serwer i mnie wyrzuciło. Nick: Blancik Konsola: [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: ban cfg dziala! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na Forum.TheGames.PL! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:0:32865984 ! [bANNEO] Twoje IP : 83.31.74.160:1 Odwołanie: Nie wiem z jakiego powodu dostałem bana.. Na serwer wchodziłem rano i chciałem teraz pograć i wszedłem, a następnie pojawiło się że mam bana? Zastanowił mnie trochę powód, ponieważ czyściłem cfg i nie zdąrzyłem wejść dobrze do gry i zostałem zbanowany.. Jeśli można to proszę o odbanowanie. Pozdrawiam. Blancik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 to niestety blad programu banujacego sprawdz czy po restacie modemu masz nadal tak samo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Niestety błąd dalej się powtarza nawet jeśli zrestartowałem router.. Nie wiem co mam zrobić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts