ciamajda Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 pierw doladuj mi konto to pogadamy :D dobrze napisałem przecierz podanie, tylko pozniej nie wychodzilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Drogi Ciamajda z przykrością informujemy iż Twoje konto zostało zablokowane na naszym serverze z przyczyn podanych wcześniej w celu wyjaśnienia sprawy prosimy o przelew pieniężny w wysokości 20pln. W innym wypadku odbanowanie jest nie możliwe. Pan Ciamajda nie miał czasu wrzucić screenów to teraz my nie mamy czasu na odbanowanie, dlatego z przykrością informuję że nie nastąpi żaden krok w tym kierunku uczyniony jeżeli pan Ciamajda nie uczyni swojego. Dziękuję bardzo za wysłuchanie i przepraszamy za jakiekolwiek niejasności Z poważaniem Ynex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciamajda Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 chyba cos was poje... ze bede placil 20zl ahaahahaahahhaahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 chyba cie pojebalo ze cie odbanujemy no nie ?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciamajda Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 ja juz to pierdole.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 masz racje jednak radze przemyslec swoja decyzje ))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 a wszyscy pier**** Ciebie Mysle ze moderator powinien zamknac ten temat bo jest to bez sensu nikomu niepotrzebne spinanie sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 co racja to racja ciesze sie ze juz wszysto sie wyjasnilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts