Sup3rES Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 o Nick: Sup3r ES! o Wiek: 17 o Steam_ID: STEAM_0:0:27217182 o Staż w CS: z 5 latek ;p o Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Nie wiem Ale dosc dlugo o Od kiedy u Nas grasz - Tez dosc dlugo o Powód ubiegania się o Admina: denerwujacy chyterzy na serwie:) o Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Przebywam czesto na serwerze BF2 i czesto brakuje admina ktory by ogarnal dzieci krzyczace przez mikrofon lub wyzywajace sie na chacie a w szegolnosci chyterow ktorzy dosc czesto odwiedzaja Ten serwer i mysle ze ta role spelnilbym b.dobrze pozdrawiam ES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 2 posty to troche nie za wiele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Powiem tak .. jestem na NIE. Dlaczego? A dlatego, że raz słyszałem Twoją rozmowę z innym graczem "jak ja bym chciał to bym tu na 100% miał admina, ale nie chce". To raz. Dwa, jak napisał taczu, 2 post i podanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ja jako zwykly gracz moge powiedziec ze nie jestes zbytnio lubiany przez innych. Pewnie glownie za to ze jak ktos kampi to podpowiadasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Nie to ze jestem złośliwy i nie podzielam zdania kolegów ale uważam iż on sie nadaje ponieważ kilka razy mi pomógł w momętach kiedy nie zauważyłem że ktoś ma haxy on mi napisał i sprawdzałem.sądze że sie nadaje ale najważniejsza decyzja to H@ jest denerwującą osobą ale da sie przeżyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) Dobra to może i ja się wypowiem. Otóż wydaję mi się że temat nie jest odpowiednio nazwany, gracz posiada mało postów, na forum go wcale nie znam. Plusem jest że owo wymieniona osoba pomaga w łapaniu oszustów, rozumiem szczerą chęć do pomocy i patrzę na to dosyć pozytywnie. Pragnę jednak zwrócić także uwagę na to iż admin musi świecić wzorem dla innych graczy. Nie może obrażać się nawzajem z graczem ani wybuchać emocjami, nie twierdzę że owy gracz tak robi jednak po postach moich kolegów śmiem stwierdzić że nie jest to wzorzec na admina. Nic nie sugeruję ale adminowie powinni się nawzajem akceptować nie chcę by doszło do sytuacji takiej że powstaną 2 grupy które będą ze sobą walczyć, nasze grono adminowskie jest przyjazne dla siebie, czasem sobie kawały robimy ale to wszystko według dobrego humoru wszystkich. Takie pytanie jeszcze mam wobec przystępującego do testu na admina -> jaka jest Twoja znajomość amx'a? Masz jakieś doświadczenie w byciu adminem? Jak wygląda składka? Prosił bym także o odpowiedzenie na te pytania w celu dowiedzenia się więcej o owym kandydacie. Pozdrawiam Ynex. Edited September 6, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 Znajomosc amx'a jest moim zdaniem w miare dobra. Co do doswiadczenia bywalem adminem na paru serwerach i pracowalo mi sie bardzo dobrze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 No Esik floresik jest dobrym graczem.. Choć moje zdanie się nie liczy to i tak się wypowiem bo gram z nim często i nie jest wcale denerwujący (chyba że zabiera złoto na sam koniec mapy xD) a tak to człowiek z zasadami i jego potencjał jest dobry by wesprzeć ten serwer Pozdrawiam Blancik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Poudzielaj sie na forum to bede za ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Moim zdaniem Super ES świetnie nadaje się na admina, nie ma wzorów ludzi, każdy ma gorszy dzień. Miał kilkakrotnie adma, gra bardzo dużo co jest ogromnym plusem, i świetnie wyłapuje haxów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Niechce żebyś potraktował to jako złośliwość. Tak jak raca... Ale moim zdaniem podejmujesz zbyt pochopne decyzje czyli... ktos trafi 2-3 banie... i zdarza się, że twierdzisz iż taki ów ludek:P Ma cheaty Ale reasumując jesteś blisko mojego TAK... Tylko trochę zmień te niedociągnięcia... (Nie mówie, że ja jestem doskonały) Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 wg. mnie nadajesz się na admina, jednak za rzadko odwiedzasz forum poudzielaj się a napewno będę na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 zmiana steam tak na przyszlosc STEAM_0:1:31652715 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Jestem na "NIE" , Dlaczego ? - Wyzywasz graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts