Avaj Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) Witam serdecznie, Ten temat jest przeznaczony dla nowych użytkowników forum. Zapraszam ! Edited July 3, 2009 by DEN
Avaj Posted March 24, 2009 Author Report Posted March 24, 2009 (edited) Stworzyżyłem topic więc może zacznę Witam wszystkich, Jestem Studentem W.F. w Rzeszowie (jeżeli ktoś z okolic jest to nigdy nie odmowie browarka na Rzeszowskim Ryneczku), w CSa gram od 6 lat, pamiętam jeszcze stare dobre czasy jak się na botach w wakacje trenowało na 19fps bo internetu nie było . Pomagam r (ucięło ) Edited August 1, 2010 by Ynex
Johny_K MadaFaka Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 (edited) Yo Yo Yo Ja też się wypowiem bo przecież chyba mnie nikt nie zna ^^ hih. Mieszkam w Poznaniu (bliskie okolice) chodzę do liceum (1 rok) z profilem sportowym. z Csem mam do czynienia od pamiętnych wakacji kiedy to potrafi?em gra? 20 h bez zajęcia a kiedy zszedłem z kompa to kuzyn mnie zastępować miałem przerwę około 2 miesięczną i znów zacząłem grać . Edited August 1, 2010 by Ynex
NetroMike Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) Yo all. Jak Johny mieszkam w Poznaniu. W CS'a gram miesięcznie nie wiem ok.6-7 miesięcy miałem spore przerwy Interesuję się koszykówką Edited August 1, 2010 by Ynex
aX0rR Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Yo Yo Yo. Jestem z okolic Warszawy.Na co dzie? ucz?szczam do technikum.W weekendy nie odm
Ynex Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) Witam, Imię : Rafał Wiek : 17 Miasto : Okolice Poznania W CS'a gram około 5-7 lat (z przerwami)od 1.4 na lanie się grało ... Lubię pograć w ręczną czy też siatkówkę . Edited August 1, 2010 by Ynex Małe poprawki :)
Mteuszk Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Witam wszystkich. No to moja kolej bo nikt mnie tu nie zna... Jestem z Paczkowa (ko?o Czech, powiat Nyski). Chodz? do 2 klasy gimnazjum (klasa j?zykowa). W cs'a gram jakie? 2 lata z drobnymi przerwami. Lubi? sport (zdecydowan? wi?kszo?? sport
FaNaTyK Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 A mnie wi?kszo?? zna lub i nie wi?c powiem tak na imi? mi Artur, 18?cie lat sko?czy?em jaki? czas temu chyba ponad rok temu wi?c mog? pi? alkohol ^^ a tak na powa?nie to Cze?? wam :*
macias Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Imi?: Maciek Sk?d: Gda?sk Zainteresowania: Gry, czasem ksi??ki fantasy, seriale komediowe, piwko :], imprezki, kiedy? uwielbia?em je?dzi? na rolkach, ale ostatnio przesta?em Gram w cs'a: mniej wi?cej od 2 lat (nie licz?c gry z botami jak by?em mniejszy) Nick: macias / powylamywany Co? od siebie: Witam wszystkich. Na wasz serwer i forum dotar?em dzi?ki Netro i Avaj'owi. To oni wpadli na pomys? po??czenia mojego PredatorModa z waszym War3. Lubie gra? na wszelkich modach cs - War3, HnS(ganiany), JailMod, PredMod itp.
Lolp Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Imie: Dawid Wiek : 12 Skąd: Takie zadupie Koo Opola Lubelskiego ;] Zainteresowania: Dziewczyny, Komputery,Muzyka
`Nightmare. Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Imię : Maciek Miasto : Tarnów Staż w CS : 1,5 roku Serwer Thegames : Poke Mod Wiek : 13
kazu Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 hmmm od czego by tu zaczac Imię: Damian Wiek: 18 skanczone(dawno) Skad: PTB kolo Lodzi Zainteresowania: cs, wyscigi samochodowe, tuning, motocykle i to chyba tyle
paczek Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Nick: TaczMajEs Imie:Maciej Wiek: 16 Staż: 4 lata z przerwami Skąd: Międzyrzec Podlaski Lubię: sport piwo i nasza klase :PP
Benny Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Nick: B3nnY Imie:Bartek Wiek: 14 Staż: w sierpniu bedzie rok Skąd: Nowa Sól kolo Zielonej Góry Lubię: sport, CS'a , samochody , telewizje
SoD--Bialy Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Siemano! Imię:Filip Skąd:Toruń ;D wiek:15 w Cs no już z 2 lata będzie Lubię:Sport,dziewczyny ,no i Cs,a
O1ST Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 (edited) Czesc Imię: Dawid Skąd: Zabrze wiek: 16 w CS 5 lal + 2 lata na Source i male przerwy Lubię:KoMp, CS'a oraz zimne piwko Edited August 6, 2009 by Ynex
Apo Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 (edited) Bry Imię: Mariusz Skąd: Sosnowiec wiek: 20 Staż: ponad 5 lat, myślę, że 6 już idzie Ogólnie interesuje się komputerami, podstawy to webmastering, czasem trochę grafiki (nie mówię "zawodowo" czasem jak trzeba coś przerobić), kobiety? hmm a od kiedy kobiety traktujemy rzeczowo i lubimy je? Dziwne stwierdzenie. Gry MMORPG (jestem strasznie wybredny), grałem/gram w l2 (podobnie zresztą jak MaciaS) mój staż też około 5 lat. Ogólnie jestem ciekaw świata, i wszystkiego co jest z nim związane. Nauka? Hmm nie ucze się, bo tego nie lubie, ja zbieram wiedze, tą która chce zebrać, a nie tą która próbuja nam wciskać w szkołach. Z zawodu, najprawdopodobniej technik hotelarz (czyli wszystko co związane z hotelem i klientami, także catering). W zależności od chęci, lubię pisać, obojetnie coś po prostu (na forum CSn , jest gdzieś nawet mój artykuł, a także i wywiad, który przeprowadziłem we współpracy z "Grzybo" [eeeh pamiętne czasy]) Dobra tyle o mnie bo nudze Edited August 6, 2009 by Apo
PureChillout^^ Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Nick: Jak wyżej^^(PureChillout^^) Imie:Paweł Wiek: 14 Staż: 2 lata z przerwami Skąd: Okolice Wrocławia Mam 14 lat może uznacie mnie za małolata, czy smarka jak to woli. Przygodę z cs`em zacząłem dzięki kolegom. U was gram na Pokemodze, ale szczerze mówiąc zaczynam . edit by FleeSzzUuu omg Ty jeszcze tu piszesz -> zmiana nicku, zaczynasz grać na poke (bo na war3 się popisałeś - Szmalko) Edited August 16, 2009 by FleeSzzUuu
Speed20 Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Witam wszystkich:) Mam na imię Radek i mam 13lat. Jestem więc młody i początkujący:o. W cs'a gram od miesiąca, ale daje sobie radę.
Yo-s4- Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Nick:Yo[s4] Imie:Jarek Wiek: 15 Staż: 1 rok Skąd: Nowa Sól (1km od bennego) ^^ hobby: CS sport(piłka ręczna) i zawracanie dupy Benemu
Domin Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 hej wszystkim. Jestem Dominik, gram pod nikiem Domin. ;] w styczniu bedzie 16 lat, mieszkam w gdańsku, i aktualnie uczęszczam do 2 lo w gdańsku. w cs gram moze od 2 lat. nie jestem najlepszy, ale zabawa jest przednia
Tenshi Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Jak wszyscy to i ja. Nick: Tenshi Imie: Piotrek Wiek: 17, a niedługo 18 Staż: 16 miesięcy. Skąd: Przystajń, 30 km po prostej na zach. od Częstochowy. Lubię: Ładne dziewczynki, słuchać trance'u, wymieniać sprzęt odsłuchowy i gamingowy. ;]
bezmiarburzy Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Na co dzień haruje na własnej roli, od czasu do czasu rozciągam zwłoki i zabijam od lat dziesięciu z przerwami na pukawce pod nickiem . Pozdrawiam
PrOcenT Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Czesc Nick: PrOcenT Imie: Tomek Wiek: 18 za miesiac 19 Staż: okolo 2-3 lat Skąd: Sokolka kolo Bialegostoku
Myszka Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Witam Wszystkich Nick : Myszka Name : Aleksandra Wiek: Za 20 dni 20 lat Miejscowość : Lubaczów 100 km do Rzeszowa =] Klasa 4 Technikum Żywienia i Gospodarstwa Domowego : Jak dobrze pójdzie to będę Technikiem Żywienia . Staż : Od grudnia zaczęłam grać Zainteresowanie : Eksperymenty w kuchni ;P, gotowanie, badminton, siatkówka, muzyka.
Recommended Posts