Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Stworzyżyłem topic więc może zacznę :)

Witam wszystkich,

Jestem Studentem W.F. w Rzeszowie (jeżeli ktoś z okolic jest to nigdy nie odmowie browarka na Rzeszowskim Ryneczku), w CSa gram od 6 lat, pamiętam jeszcze stare dobre czasy jak się na botach w wakacje trenowało na 19fps :) bo internetu nie było :). Pomagam r (ucięło :D)

Edited by Ynex
Posted (edited)

Yo Yo Yo

Ja też się wypowiem bo przecież chyba mnie nikt nie zna ^^ hih. Mieszkam w Poznaniu (bliskie okolice) chodzę do liceum (1 rok) z profilem sportowym. z Csem mam do czynienia od pamiętnych wakacji kiedy to potrafi?em gra? 20 h bez zajęcia a kiedy zszedłem z kompa to kuzyn mnie zastępować :D miałem przerwę około 2 miesięczną i znów zacząłem grać :D.

Edited by Ynex
Posted (edited)

Yo all. Jak Johny mieszkam w Poznaniu. W CS'a gram miesięcznie nie wiem ok.6-7 miesięcy miałem spore przerwy :)

Interesuję się koszykówką

Edited by Ynex
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Witam,

Imię : Rafał

Miasto : Okolice Poznania

W CS'a gram około 5-7 lat (z przerwami)od 1.4 na lanie się grało ;)...

Lubię pograć w ręczną czy też siatkówkę :).

Edited by Ynex
Małe poprawki :)
  • 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich.

No to moja kolej bo nikt mnie tu nie zna... Jestem z Paczkowa (ko?o Czech, powiat Nyski). Chodz? do 2 klasy gimnazjum (klasa j?zykowa). W cs'a gram jakie? 2 lata z drobnymi przerwami. Lubi? sport (zdecydowan? wi?kszo?? sport

• 3 weeks later...
Posted

A mnie wi?kszo?? zna lub i nie ;) wi?c powiem tak na imi? mi Artur, 18?cie lat sko?czy?em jaki? czas temu chyba ponad rok temu :D wi?c mog? pi? alkohol ^^ a tak na powa?nie to Cze?? wam :*

• 2 weeks later...
Posted

Imi?: Maciek

Sk?d: Gda?sk

Zainteresowania: Gry, czasem ksi??ki fantasy, seriale komediowe, piwko :], imprezki, kiedy? uwielbia?em je?dzi? na rolkach, ale ostatnio przesta?em

Gram w cs'a: mniej wi?cej od 2 lat (nie licz?c gry z botami jak by?em mniejszy)

Nick: macias / powylamywany

Co? od siebie: Witam wszystkich. Na wasz serwer i forum dotar?em dzi?ki Netro i Avaj'owi. To oni wpadli na pomys? po??czenia mojego PredatorModa z waszym War3. Lubie gra? na wszelkich modach cs - War3, HnS(ganiany), JailMod, PredMod itp.

• 1 month later...
Posted

hmmm od czego by tu zaczac

Imię: Damian

Skad: PTB kolo Lodzi

Zainteresowania: cs, wyscigi samochodowe, tuning, motocykle i to chyba tyle

• 4 weeks later...
Posted

Nick: B3nnY

Imie:Bartek

Staż: w sierpniu bedzie rok

Lubię: sport, CS'a :) , samochody , telewizje

Posted (edited)

Czesc :)

Imię: Dawid :)

w CS 5 lal + 2 lata na Source :) i male przerwy

Lubię:KoMp, CS'a oraz zimne piwko

Edited by Ynex
Posted (edited)

Bry

Imię: Mariusz

Staż: ponad 5 lat, myślę, że 6 już idzie

Ogólnie interesuje się komputerami, podstawy to webmastering, czasem trochę grafiki (nie mówię "zawodowo" czasem jak trzeba coś przerobić),

kobiety? hmm a od kiedy kobiety traktujemy rzeczowo i lubimy je? Dziwne stwierdzenie. Gry MMORPG (jestem strasznie wybredny), grałem/gram w l2 (podobnie zresztą jak MaciaS) mój staż też około 5 lat.

Ogólnie jestem ciekaw świata, i wszystkiego co jest z nim związane. Nauka? Hmm nie ucze się, bo tego nie lubie, ja zbieram wiedze, tą która chce zebrać, a nie tą która próbuja nam wciskać w szkołach.

Z zawodu, najprawdopodobniej technik hotelarz (czyli wszystko co związane z hotelem i klientami, także catering).

W zależności od chęci, lubię pisać, obojetnie coś po prostu (na forum CSn , jest gdzieś nawet mój artykuł, a także i wywiad, który przeprowadziłem we współpracy z "Grzybo" [eeeh pamiętne czasy])

Dobra tyle o mnie bo nudze :D

Edited by Apo
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Nick: Jak wyżej^^(PureChillout^^)

Imie:Paweł

Staż: 2 lata z przerwami

Mam 14 lat może uznacie mnie za małolata, czy smarka jak to woli. Przygodę z cs`em zacząłem dzięki kolegom. U was gram na Pokemodze, ale szczerze mówiąc zaczynam :D.

edit by FleeSzzUuu

omg Ty jeszcze tu piszesz -> zmiana nicku, zaczynasz grać na poke (bo na war3 się popisałeś - Szmalko)

Edited by FleeSzzUuu
  • 4 months later...
Posted

hej wszystkim.

Jestem Dominik, gram pod nikiem Domin. ;]

w styczniu bedzie 16 lat, mieszkam w gdańsku, i aktualnie uczęszczam do 2 lo w gdańsku. ;)

w cs gram moze od 2 lat. nie jestem najlepszy, ale zabawa jest przednia ;)

Posted

Jak wszyscy to i ja. :P

Nick: Tenshi

Imie: Piotrek

Staż: 16 miesięcy.

Skąd: Przystajń, 30 km po prostej na zach. od Częstochowy.

Lubię: Ładne dziewczynki, słuchać trance'u, wymieniać sprzęt odsłuchowy i gamingowy. ;]

• 1 month later...
Posted

Witam Wszystkich :)

Nick : Myszka

Name : Aleksandra

Miejscowość : Lubaczów 100 km do Rzeszowa =]

Klasa 4 Technikum Żywienia i Gospodarstwa Domowego : Jak dobrze pójdzie to będę Technikiem Żywienia :).

Staż : Od grudnia zaczęłam grać :P

Zainteresowanie : Eksperymenty w kuchni ;P, gotowanie, badminton, siatkówka, muzyka.